4GB-os kártyák alkonya, vagy van-e élet az Ethereum után

Szerző: | aug 3, 2020 | Blokklánc hír, Kriptovaluta

A 350-es DAG epoch után sokan szembesültek azzal a kellemetlen problémával, hogy az eddig hibátlanul működő kártyájuk instabil lett, vagy nullával hashel. Mutatjuk, hogy mit tudsz tenni! ⤵️

 

Mit hoz magával a 350-es DAG epoch?

Ahogy a DAG epoch halad előre, úgy a file mérete is nő. Egyre nagyobb lesz, így idővel már nem fog elférni a kártyák memóriájában. Sajnálatos módon a Windows is lefoglal kb 300Mb-ot kártyánk memóriájából, így csak 3.7 Gb-ból gazdálkodhatunk.

 

Mit tehetünk a 350-es DAG epoch után?

Előbb-utóbb semmit! De egyelőre ideiglenesen még négy megoldás közül választhatsz. Azonban ETC-nél november közepén, ETH-nál karácsony környékén várható a végleges leállás.

DagSzie4Gbkinövés

Addig viszont:

 • X16-os slotba illesztett 8 Gbos kártyával javíthatunk rendszerünk stabilitásán Windows alatt
 • Claymore alatt a batba illesztett -eres 1 paranccsal, még egy ideig elfutnak kártyáink.
 • PhoenixMiner alapból támogatja a 4Gbos kártyákat 370-80-as Epochig, viszont itt szükségünk lesz ismét Bios modra, mivel a -mt 1,2es parancs közel nem olyan gyors mint a strap Claymorenál.
 • Linuxal használjuk tovább a rigjeink.

 

Mi lesz december után?

Sokan jelenleg is értékesítik a kisebb kártyáikat, részben a Dag file, részben a hamarosan érkező Nvidia kártyák miatt (köztük én is) . Decemberre az állomány valószínűleg már meg fog fogyatkozni. Viszont, ha mégsem adnád el őket, több lehetőség közül is választhatsz. Kisebb Ethash alapú coinokat, pl: Expanset vagy Ubiqt még évekig bányászhatsz velük. 

Vágj bele most a kriptovaluta bányászatba! Kriptovaluta bányászgép eladás, optimalizálás, beüzemelés

Ethashen kivül létezik még pár algoritmus, amin az AMD kártyák meglehetősen jók. Ezek egyike a Raven KawPowja, Nimiq Argon2Dje, szóval mindent összevetve, az Ethashen túl is van még élet 🙂

Aliara

Ha szeretnél további bányászatról szóló cikkeket olvasni ➡️ Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók

 

További ajánlott cikkeink:

 1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
 2. Eljött a nap, amikor az olaj ára olcsóbb lett, mint a vízé
 3. Starbucks és McDonalds teszteli a kínai digitális yüant
 4. Komoly módosítások a Facebook Libra kriptovalutájánál
 5. Blockchain technológia, már a Telsa és a BMW is használja
 6. A Huawei fogja segíteni a kínai blockchain adoptációt
 7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.