7 millió dollárt kiadni látatlanba egy NFT-ért?

Szerző: | okt 27, 2021 | Kriptovaluta, nft

Egy aukción a résztvevők 7 millió USD-t fizettek ki, hogy megvegyék az 50 Golden Token egyikét, amiért majd Tyler Hobbs egyik NFT -jét kapják.
 
 

Még nem látott NFT sorozatra licitáltak a vevők

A nem helyettesíthető token (NFT) befektetők 7 millió dollárt fordítottak Hollandiában egy olyan aukcióra, amelyen 50 tokent értékesítettek, ami olyan digitális műalkotások tulajdonjogát jelenti, amelyeket csak decemberben állítanak majd elő.
 
Tyler Hobbs I Cryptofalka

Forrás: Medium

 
Tyler Hobbs, a népszerű NFT-sorozat, a „Fidenza” művésze 100 egyedi digitális műalkotást mutat be legújabb „Incomplete Control” kollekciójában a New York-i székhelyű Bright Moments galériában december 9. és december 13. között.
 
 

Hasított a Golden Token az aukción

Pénteken Hobbs rajongói 1800 Ether-t (ETH) fizettek ki (több mint 7 millió dollár), cserébe 50 darab 100 „Golden Token”-ért, amely tulajdonosának tulajdonjogot biztosít az egyik, az esemény során verésre tervezett műalkotásra. Mindegyik token egy 1 és 50 közötti számot jelent, amely a gyűjtemény egy adott műalkotásának felel meg.
 
Az Golden Tokenek értékesítése a holland aukción mindössze 90 percig tartott. A tokenek ára eredetileg egyenként 500 ETH volt, és az ár a tervek szerint ötpercenként csökkent, 5 ETH-ig. Mind az 50 tokent 30 ETH (nagyjából 120 000 dollár) és 80 ETH (320 000 dollár) közötti áron kelt el.
 

A fennmaradó Golden Tokeneket véletlenszerűen osztják ki november 5-én azon 50 pénztárca között, amelyekben jelenleg Hobbs előző sorozatának, a „Fidenza”-nak vagy a „CryptoCitizens” NFT projektnek a műalkotásai vannak. Hobbs úgy írja le az új „Incomplete Control” sorozatát, mint a tökéletlenség témáit, és, hogy a digitális szféra hogyan képes felülemelkedni a fizikai világ számos tökéletlenségén.
„A káosz és az entrópia erői bizonyos melegséget adnak a természetnek, és vannak minták és tanulságok, amelyeket felhasználhatunk. Szeretem ezeket az elemeket bevezetni a digitális világba, és az Incomplete Control folytatja ezt fejezi ki.” – áll Hobbs honlapján
Hobbs korábbi NFT-sorozata, a „Fidenza” egy 999 NFT-ből álló gyűjtemény, amelyek egyedi műalkotásokból állnak, amelyeket a vevő tranzakciós hash-ével készítettek el. A kollekciót több mint 37 000 ETH-ért (körülbelül 400 000 dollárért) adták el, és a generatív NFT Art Blocks platformon mutatták be.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.