A Binance felfüggeszti az Euró SEPA befizetések fogadását

Szerző: | júl 7, 2021 | Kriptovaluta

A Binance felhasználók egyelőre nem tudnak eurót befizetni SEPA átutalással bankon keresztül, a hitelkártyákat és betéti kártyákat továbbra is elfogadják.

 

Szünetelteti a Binance a SEPA euró befizetéseket

A SEPA egy olyan hálózat, amelynek célja az európai fizetések gyors, egyszerű és olcsó lebonyolítása az euróban denominált fizetések egységes piacának létrehozásával. A kripto kereskedők a SEPA segítségével ömlesztett készpénzes összegeket tudnak átutalni a tőzsdékre. 

Barclays vs Binance I Cryptofalka

Forrás: https://www.cryptodefinance.com/

A felhasználók továbbra is vehetnek fel eurót a tőzsdéről a SEPA-n keresztül. A hitel- és betéti kártyával történő fizetéseket ez nem érinti. A bejelentés nem korlátozza a brit vagy EU-n belüli felhasználók kereskedését. A Binance előtt álló szabályozási korlátok kényszeríthették a döntésre a népszerű kriptopénzváltót. 

“A mi befolyásunkon kívül eső események miatt 2021. július 7-én, UTC 8 órától ideiglenesen felfüggesztjük az euró befizetéseket a SEPA banki átutalások útján.” – áll a Binance által kiküldött e-mailben

Bár a Binance nem határozta meg a SEPA átutalások ideiglenes leállításának okát, a döntés valószínűleg a vállalkozással szembeni szabályozási fellépés támadásából fakad. A legutóbbi döntés egy nappal azután történt, hogy a brit pénzügyi óriás, a Barclays bejelentette, hogy már nem könnyíti meg a Binancenek történő ügyfélfizetést, miután a pénzügyi szabályozók figyelmeztették a felhasználókat, hogy a tőzsde a megfelelő engedélyek nélkül működik az Egyesült Királyságban. 

“Csalódottak vagyunk, hogy a Barclays, hogy egyoldalúan lépett fel.” -nyilatkozta a Binance

Az Egyesült Királyságban az egyre növekvő szabályozási ellenőrzéssel szemben a Binance a múlt hónapban kijelentette, hogy az ügyfelek a továbbiakban nem fogják tudni használni a népszerű Faster Payments on-rampot, hogy kiutalják a brit fontot a tőzsdéről.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Annak ellenére korlátozzák a Binance tőzsdét, hogy az Egyesült Királyság, Japán, Kanada és még az Egyesült Államok is azt nyilatkozta, hogy a Binance továbbra is messze a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje. Az iparági adatok szerint kedden a tőzsde több mint 15,8 milliárd dollár értékű tranzakciót dolgozott fel. Összehasonlításképpen: a második legnagyobb tőzsde, a nyilvánosan forgalmazott Coinbase több mint 2,2 milliárd dolláros kereskedést dolgozott fel.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka