A Coinbase határidős ügyletek bevezetését tervezi

Szerző: | szept 17, 2021 | Árfolyam elemzés

A Coinbase bejelentése szerint regisztrált a Nemzeti Futures Szövetségnél, hogy határidős ügyleteket kínálhasson ügyfeleinek.

 

A Coinbase új piacokat céloz meg. Jöhetnek a futures termékek

A részletek még nem teljesen ismerek, de az NFA honlapja szerint, a függőben lévő kérelmet szeptember 15 -én nyújtották be „Coinbase Global Inc.” néven. Ez azt jelenti, hogy a tőzsde túl akar lépni az egyszerű spot kereskedésen és a származtatott kereskedés jövedelmező üzletében is részt kíván venni.

határidős kereskedés I Cryptofalka

Forrás: https://www.moneycrashers.com/

A tipikus származtatott ügyletek közé tartoznak a határidős és opciós szerződések. A határidős ügyletek lehetővé teszik az emberek számára, hogy olyan szerződéseket vásároljanak és adjanak el, amelyek meghatározzák a Bitcoin vagy más kriptovaluta árát a jövőben egy adott időpontban. Az opciós szerződések hasonlóan működnek, de lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy előre meghatározott áron vásároljanak vagy eladjanak. Az örökös szerződések – a nem lejáró határidős ügyletek – egy másik népszerű kereskedési forma.

A Coinbase szeptember 16 -án a Twitteren jelentette be a hírt, hogy „ez a következő lépés, ahhoz, hogy szélesítsük kínálatunkat, és határidős és származtatott ügyleteket kínáljunk platformjainkon. Cél: A kriptogazdaság további növekedése. ”

Az Egyesült Államokban minden olyan vállalkozásnak, amely magánszemélyeknek szeretne értékesíteni, regisztrálnia kell a Commodity Futures Trading Commission-nál, amely nem csak az áruk, hanem az összes származtatott termék szövetségi szabályozója. Ehhez azonban általában először az NFA tagjainak kell lenniük, amely az ügynökség nevében kezeli a regisztrációs folyamatot.

A származtatott kereskedés nagy üzlet a hagyományos pénzügyi piacokon – és a kriptovalutában is. A kripto származékos piacok eltörpülnek az azonnali piacok méretei mellett.  A Binance határidős ügyleteinek mennyisége 3-1 ban aránylik a spot keresekedéshez. Az egyenlőtlenség még nagyobb az FTX -nél. A Coinbase idáig csak nézte, hogy ezek a versenytársak közel 150 milliárd dolláros piacot hoztak létre a kripto származékok számára, a CoinGecko jelenlegi adatai szerint.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

A Coinbase abban reménykedik, hogy a határidős és származtatott ügyletekre való áttérés sokkal könnyebb lesz, mint az USDC hitelterméket kínáló tervei, miután az Értékpapír és Tőzsdefelügyelet (SEC) azzal fenyegetőzött, hogy bepereli a vállalatot, ha az elindul a szolgáltatás.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka