A Gemini is beszáll a metaverzum iparágba

Szerző: | nov 21, 2021 | Blokklánc hír

A Winklevoss ikrek kriptotőzsdéje, a Gemini, felveszi a versenyt a Meta-val és decentralizált metaverzumok építésébe fektet.

 

Igéretesnek tűnik a metaverzum iparág

A Gemini bejelentette, hogy november 18-án lezárta a 400 millió dolláros részvénynövekedési finanszírozási kört 7,1 milliárd dollár értékben. Ez az első alkalom, hogy a cég külső finanszírozást szervezett. A Morgan Creek Digital vezette a fordulót a 10T, a ParaFi, a Newflow Partners és a Marcy Venture Partners részvételével. Nevezetesen, a Commonwealth Bank of Australia (CBA) – amely szintén a Geminivel együttműködve elindította a négy nagy ausztrál bank által kínált első kriptokereskedelmi szolgáltatást – szintén támogatta a kört.
 
Metaverzum I Cryptofalka

Forrás: https://techwireasia.com/

„Ezzel a finanszírozási körrel a Gemini továbbra is egyszerű, innovatív és biztonságos termékeket hoz piacra, és előmozdítja földrajzi terjeszkedését” – olvasható a közleményben.
 

A Forbesnak nyilatkoztak a Winlevoss ikrek a metaverzumos terveikről

A Forbes-nak november 18-án megjelent interjújában Tyler és Cameron Winklevoss felvázolták azon terveiket, hogy kiterjesztik a Gemini hatáskörét a metaverzum iparágra. Tyler megjegyezte, hogy a vállalat több metaverzum építésére is törekszik:
„Különböző metaverzumokban fogunk létrehozni egy Gemini élményt, ahol beléphetsz a Geminibe és kereskedhetsz. -nyilatkozta
A Forbes szerint az ikrek megtartják a Gemini tulajdonjogának 75%-át, a Morgan Creek partnere, Sachin Jaitly pedig csatlakozik az igazgatósághoz a cége 75 millió dolláros kriptoplatformba történő befektetésének részeként. Ezzel a lépéssel a duó ismét versenybe száll Mark Zuckerberggel, akivel több mint egy évtizede a bíróságon harcoltak a Facebook tulajdonjogáért. Az Ikrek 2004-ben beperelték Zuckerberget, azt állítva, hogy ellopta szellemi tulajdonukat a Facebook létrehozásához, majd 2011-ben 65 millió dollárért megegyeztek a bíróságon.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
Cameron a Forbes-nak hangsúlyozta, hogy a Metaverse központosított ütemtervétől eltérően olyan cégektől, mint a Facebook vagy a Fortnite, a Gemini a decentralizált útvonalra törekszik, mivel úgy gondolja, hogy az nagyobb előnyöket kínál a felhasználó számára:
„Van egy másik út is, ez a decentralizált metaverzum, ahol hiszünk abban, hogy nagyobb a választási lehetőség, a függetlenség és a lehetőség, és van olyan technológia, amely védi az egyének jogait és méltóságát.”
“A decentralizáció egy spektrum” – tette hozzá Cameron. Az ikrek április elején szereztek telkeket a The Sandbox Metaverse-ben, Tyler akkoriban megjegyezte, hogy a terv az volt, hogy a Gemini kriptotőzsdét és a Nifty Gateway NFT piacteret felállítsák a játék-kereskedésre összpontosító virtuális világban.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka