A kisbefektetők Szent Grálja: Binance Auto-Invest

Szerző: | jan 2, 2023 | Árfolyam elemzés, Kriptovaluta hasznos

A Binance kriptovaluta-tőzsde Auto-Invest funkciója lehetővé teszi a kripto-befektetések automatizálását illetve a passzív jövedelemszerzést. 

 

A leghasznosabb befektetői készség

Ahhoz, hogy megvizsgáljuk, melyik a legeredményesebb hosszú távú kripto befektetési stratégia, fel kell tennünk magunknak a kérdést: “Mi az ideális befektető legfontosabb képessége?”

Bőven lehetne sorolni a megfelelő készségeket, viszont egy tulajdonságban biztosak lehetünk. Ez a készség pedig a fegyelem, az ehhez tartozó leghatásosabb befektetési stratégia pedig a DCA, azaz a hosszútávú dollárköltség átlagoló befektetési módszer. Ebben a stratégiában olyan vásárlásokat bonyolítunk le, amelyeket meghatározott intervallumokban árfolyamtól függetlenül végzünk. A cél a valuta általános felhalmozása, piaci körülményektől és ártól függetlenül. 

Binance Auto-Invest I Cryptofalka

A stratégia kivitelezéséhez azonban több megbízást kellene adni meghatározott időpontokban, ami jelentősen időigényes. Ezért mutatunk nektek egy remek eszközt, amely ezt meg tudja tenni helyettünk! 👇🏼

 

Binance Auto-Invest (automazitált befektetési stratégia)

Az Auto-Invest (automatizált befektetés) funkció egy hosszútávú dollárköltség átlagoló (DCA) befektetési stratégia a Binance platformon. Az Auto-Invest használatával nincs szükség arra, hogy manuálisan időröl-időre végrehajtsuk a vásárlásokat, ugyanis a platform ezt a stratégiát automatizálja. Az Auto-invest tehát egy olyan befektetési stratégia, amelyben a platform:

 • az általad meghatározott időközönként
 • az általad megadott kriptovalutákat
 • az általad meghatározott arányban vagy értékben
 • automatikusan megvásárolja.

 

Binance Auto-Invest I Cryptofalka

A Binance fiókunkba történő belépés után a weboldal tetején található navigációs sávban az “Earn” fülből lenyíló opciók közül kiválasztjuk az “Auto-Invest” lehetőséget.

 

👇🏼 Nincs még Binance fiókod? Regisztrálj a lenti Cryptofalka partnerlinken keresztül és máris 20%-ot megspórolsz a kereskedési költségekből! 👇🏼
binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

 

Megtakarítás a Binance-n autopilóta üzemmódban

Általában a legnépszerűbb kriptovalutákat (jelenleg 63 db) tudjuk ebben a stratégiában hozzáadni a portfóliónkhoz, de a tokenek száma a funkció népszerűségesével egyre csak nő.

Az első fontos információ, amivel szembe találjuk magunkat az a “Historical ROI“, tehát a coin ezidáig elért megtérülésének százalékos összege, ami első ránézésre megtévesztő lehet. Konkrét példával élve: Ha a BTC első Binance-n datált árfolyamától számolva, ha 5 éve auto-investben kereskedünk, akkor +66,96%-os a befektetésünk megtérülése a jelenlegi spot árfolyamon.

Fontos tisztában lennünk azzal, hogy a mutató az elmúlt pl 5 év árfolyamárait vizsgálja, a jövőre nézve nem tud hiteles indikátorként szolgálni. 

Binance Auto-Invest I Cryptofalka

 

Különböző időtávlatokat tudunk vizsgálni, egészen a 7 napos eredményektől az 5 éves távlatokig térképezhetjük fel a megtérülési adatokat. Jól látható, hogy azok a jelenleg népszerű kriptovaluták, amelyek 3-5 éve már a piacon vannak még a medvepiac ellenére is profitábilis eszközként szolgáltak. (Pl. Matic: 3 év alatt több mint 1800%-os megtérülés) 

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Ha kiválasztottuk a számunkra szimpatikus kriptovalutákat, kattintsunk a “Create a plan” gombra, hogy megtervezzük a stratégiánkat. Nem csupán egy kriptovalutát tudunk választani, ugyanis a Portfolio Auto-Invest Plan funkció lehetőséget kínál arra is, hogy csomagokat állítsunk össze. Pl. 50% BTC, 30% ETH, 10% BNB, 10% ADA. 

binance auto-invest I Cryptofalka

 

Auto-Invest stratégia megalkotása

Legelőször meg kell adnunk azt az összeget, amelyből a rendszer rendszeresen megvásárolja az általunk kiválasztott valutát. Ez csak stabilcoin lehet, elsősorban USDT vagy BUSD. Jelenleg a minimum érték 0.10 USDT/BUSD. 

A következő lépésként a vásárlások időintervallumát adhatjuk meg. Itt választhatunk, hogy naponta, hetente, 2 hetente vagy havonta vásároljon számunkra a fent meghatározott értékben a platform.

binance auto-invest I Cryptofalka

Az ablak jobb oldalán az összegzést láthatjuk. Ha elolvastuk és elfogadjuk a felhasználói feltételeket, akkor egy pipa után el is indíthatjuk a stratégiánkat.

Sikeres vásárlás esetében a kriptovalutánk a SPOT tárcába kerül. De mi történik ha elfogy az stabilcoin egyenlegünk? Semmi, az adott vásárlás sikertelen lesz, de a stratégiánk megmarad, ezért a következő beállított alkalommal újra megkísérli a vásárlást.

 

👇🏼 Kipróbálnád az Auto-Invest funkciót? Regisztrálj a lenti Cryptofalka partnerlinken keresztül a Binance-re és máris 20%-ot megspórolsz a kereskedési költségekből! 👇🏼
binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

 1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
 2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
 3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
 4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
 5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
 6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
 7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.