A német Union Investment Bitcoin kitettséget keres

Szerző: | szept 8, 2021 | Kriptovaluta

A német alapok és vagyonkezelők kibővítik látókörüket a kriptovaluta befektetések terén, keresik a Bitcoin kitettség lehetőségeit.

 

Németországban a befektetési alapok keresik a Bitcoin kitettséget

A Union Investment, egy 500 milliárd dolláros vagyonkezelő azt tervezi, hogy az intézményi ügyfelei számára célzott kísérleti program keretében bitcoint (BTC) ad hozzá több befektetési alaphoz, meggyőző bizonyítékokkal szolgálva arra vonatkozóan, hogy a kriptográfia egyre nagyobb hangsúlyt kap Európa legnagyobb gazdaságában. 

Bitcoin kitettség Németország I Cryptofalka

Forrás: https://deep-resonance.org/

A frankfurti székhelyű intézmény hétfőn közölte a Bloomberggel, hogy fontolóra veszi a BTC hozzáadását néhány olyan befektetési alaphoz, amely csak magánbefektetők számára lesz elérhető. Minden alap esetében a Bitcoin kitettsége az összes eszköz legfeljebb 2% -ára korlátozódik egyelőre. Daniel Bathe, a portfólió menedzsere elmondta, hogy az új befektetési stratégia valószínűleg a negyedik negyedévben kezdődik.

Az Union Investment a DZ Bank Group befektetési ága, amely több mint 800 szövetkezeti bankkal rendelkező intézmény. Június 30 -án a Union Investment 507 milliárd dollárnyi vagyonnal rendelkezett, így Németország egyik legnagyobb vagyonkezelője.

 

Kriptobarát Németország

Németország gyorsan a kriptovaluta befektetések kedvelt célpontja lett, különösen az intézményi szereplők körében. Augusztus 2 -án életbe lépett egy új törvény, amely lehetővé teszi az intézményi alapok számára, hogy kriptovalutát tartsanak, és ezzel alapot teremtett a digitális eszközök szélesebb körű elterjedéséhez, még a német nyugdíjalapok körében is. Eközben a német értékpapír-közvetítő, az S Broker nemrégiben bejelentette a kripto-központú termékkínálatot.

Németország kriptovaluta befektetés I Cryptofalka

Forrás: https://coingape.com/

A Finder pénzügyi összehasonlító weboldal friss felmérése szerint, kiskereskedelmi szinten a németek nem tartoznak a kriptovaluta befektetők élvonalába. Egy 42 ezer fővel reprezentált felmérés szerint a németek mindössze 11% -ának volt kriptovaluta kitettsége. Bár ez magasabb, mint az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, de jóval elmarad a feltörekvő piacok és más európai országok mögött.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.