Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Shiba fejlesztői bejelentették a Doggy DAO első fázisát

A Shiba fejlesztői bejelentették a Doggy DAO első fázisát

A Doggy DAO decentralizált szervezet célja, hogy a ShibaSwap DEX-je feletti irányítást átadja a mém érme közösségének.

 

Elindult a Doggy DAO első fázisa

A ma bétaverzióban elindított DAO 1 lehetővé teszi a Shiba Inu közösség számára, hogy szavazzanak arról, hogy mely kriptoprojektek és párok kerüljenek a ShibaSwap WOOF likviditási készletébe, és hogy a DEX BONE irányítási tokenjében lévő jutalmak hogyan oszlanak el közöttük.

[embed]https://twitter.com/Shibtoken/status/1476714133609455620[/embed]

 

"A projekt indítása azért merült fel, mert hiszünk abban, hogy csökkentjük az elszámoltathatóság szintjét, amelyet csapatunknak egymás felé kell helyeznie. Ez eltántorít bennünket attól, hogy bizonyos területek felett hatalmat és kontrollt gyakoroljunk; ez a decentralizáltabbá tételről szól." - magyarázta a ShibaSwap Discord moderátora, Queenie a Twitter Spaces AMA nemrégiben.
Queenie szerint a DAO 1 arra összpontosít, hogy "azonnali hatalmat biztosítson a közösségnek", lehetővé téve számukra, hogy szavazzanak arra, hogy mely kriptoprojektek és -párok fognak szerepelni a ShibaSwap likviditási készletében.
 

tBONE tokennel lehet szavazni

A felhasználók úgy szavazhatnak, hogy a BONE tokenek kockáztatásával megkapják a tBONE-t, az irányítási tokent. Minél több szavazatot kap egy projekt, annál nagyobb lesz az allokációs pontja (AP) – ez a mértéke annak, hogy mennyi BONE jutalmat osztanak ki a poolhoz. Legfeljebb 30, a közösség által megszavazott pár kerül be, és kéthetente döntenek egy új párokról.
 
SHIBA I Cryptofalka Forrás: https://www.ibtimes.sg/
 
Mivel ez egy béta verzió, a ShibaSwap csapata visszajelzést kér a Shiba Inu közösségtől.
"Az első fázis technikailag béta fázisnak tekinthető, de sokkal fejlettebb, mint amit általában béta fázisnak tekintenénk. Csak azt akarjuk, hogy visszajelzést kaphassunk a közösségtől, hogy biztosíthassuk, hogy a dolgok a tervezett módon menjenek." - magyarázta Queenie.
A DAO 2 későbbi indítása "komplexebbé teszi" a rendszert a "BONE/tBONE tokenek továbbfejlesztett használati lehetőségeivel. A DAO 2 lehetővé teszi a közösség tagjai számára, hogy "általános javaslatokat" tegyenek, amelyeket a ShibaSwap multisig csapata fog felülvizsgálni.
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 
A DAO 1 mellett új befektetési szerződés indul, ami arra kényszeríti a BONE-t, hogy hosszabb időre le legyen zárva a szavazás megkezdése előtt, ennek a célja a bálnák és a tőzsdék szavazásra gyakorolt ​​befolyásának mérséklése.
 
Úgy tűnik, a bejelentés nem mozdította el mémcoin árfolyamát, amely szerény, 1,7%-kal nőtt az elmúlt nap során, de az elmúlt hét napban 11,3%-ot esett a kriptopiac karácsony utáni visszaesése következtében. Ez nem csökkentette a ShibaSwap csapat lelkesedését. A DAO közleményükben egy hamarosan érkező "nagy meglepetést" is előre vetítettek.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.49% $64,522.47
Ethereum ETH 0.89% $3,090.87
BNB BNB 1.62% $560.33
Solana SOL 6.43% $146.65
XRP XRP -0.21% $0.499
Dogecoin DOGE 1.85% $0.1524
Cardano ADA 4.29% $0.4744
Litecoin LTC -0.41% $81.26
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!