Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Újabb ígéretes tokent szerezhetsz a Binance Launchpoolban!

Újabb ígéretes tokent szerezhetsz a Binance Launchpoolban!

A Binance nemrég jelentette be új 45. launchpool projektjét, az ALT tokent! Mutatjuk hogyan tudsz egyszerűen hozzájutni még a listázás előtt!

Már csak pár napod maradt részt venni a Launchpool-ban! Katt a gombra, és csapj le az ALT tokenekre még a listázás előtt!

Mi az AltLayer, és hogyan keltette fel a Binance figyelmét?

Egy frissen induló web3 projektben részt venni mindenképp remek lehetőség, főleg ha annak a világ legnépszerűbb kriptovaluta tőzsdéje, a Binance is bizalmat szavaz.

Felismerve, hogy az azonos felhasználási célú, de különböző láncokon futó dAppok erőforrásokat pazarolnak, az AltLayer megoldást dolgozott ki ennek kiküszöbölésére.

Az AltLayer egy olyan platform, amelyet az alkalmazásfejlesztők számára terveztek, hogy végrehajtható rétegeket indítsanak a bővíthetőség és a konszolidáció érdekében. Az AltLayer egy olyan összetett rétegnek tekinthető, amely számos új fejlesztéssel rendelkezik, amelyek a fejlesztők számára szabadon felhasználhatóvá és ezáltal erőforrás-optimalizálttá teszik.

Az AltLayer nem lesz egyetlen L1-hez vagy L2-hez kötve, hanem moduláris és csatlakoztatható skálázási megoldásként működhet az összes EVM- és WASM-kompatibilis lánc számára.

Az AltLayer projekt vezetője Dr. Yaoqi Jia, a Parity Asia korábbi igazgatója és a Zilliqa társalapítója és operatív igazgatója. A fejlesztőcsapat ipari szakértőkből és díjnyertes kutatókból áll, akik a Paritynél, a Zilliqánál és a Synthetixnél dolgoztak. A projekt már 7,2 millió dollárt gyűjtött be az első körökben, olyan szervezetek mint a Polygon Capital, a Breyer Capital és a Jump Crypto vezetésével.

Szerezz ALT tokent a Binance Launchpoolban!

A Binance Launchpool egy olyan staking eszköz, ahol kriptovaluták stakelésével tudunk új induló kriptoprojektek tokenjeihez hozzájutni. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitális eszközeiket likviditási poolba helyezzék, ahol új tokenek formájában hozamot generálhatnak. Ezen keresztül a felhasználóknak extra passzív jövedelmet kínál.

A Binance Launchpool 45. projektjeként mutatkozik be az AltLayer. A felhasználók BNB és FDUSD tokeneket külön poolokba helyezhetik, és így farmolják az ALT tokeneket. 

A Binance ezt követően 2024 január 25-én 11:00-kor listázza az ALT tokent a tőzsde weboldalán, és megnyitja a kereskedést a ALT/BTC, ALT/USDT, ALT/BNB, ALT/FDUSD és ALT/TRY kereskedési párokkal. 

Még nem regisztráltál a világ legnagyobb kriptotőzsdéjére? 
Tedd meg most, és velünk 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! 
>>REF KÓD: LKD5PAZW <<binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.35% $64,085.22
Ethereum ETH -0.46% $3,067.2
BNB BNB 1.13% $561.76
Solana SOL -0.14% $144.52
XRP XRP 3.31% $0.5146
Dogecoin DOGE 1.60% $0.156
Cardano ADA 8.76% $0.4968
Litecoin LTC 1.95% $82.67
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!