Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A WazirX is kivezeti a USDC-t a platformjáról

A WazirX is kivezeti a USDC-t a platformjáról

India legnagyobb kriptotőzsdéje, a WazirX követi a Binance-t, és három stabilcoint BUSD-be konvertálják át.

 

 

A WazirX kriptotőzsdén BUSD lesz a stabilcoin

A WazirX, a vezető indiai kriptovaluta tőzsde bejelentette, hogy kivezeti az USD Coin (USDC), a Pax Dollar (USDP) és a TrueUSD (TUSD) a tőzsdéről. A cég automatikusan konvertálja a felhasználók meglévő stabilcoin egyenlegét a Binance által kifejlesztett BUSD-re.
"A WazirX leállította az USDC, USDP és TUSD betéteket, és nem támogatunk újakat. A felhasználók likviditásának és tőkehatékonyságának növelése érdekében automatikus BUSD konvertálást fogunk végrehajtani a felhasználók meglévő USDC, USDP és TUSD stabil érmék egyenlegére 1:1 arányban." - áll a tőzsde hétfői közleményében.
Az indiai tőzsde részletezte, hogy szeptember 23-án 17:00 IST után állítja le az USDC, USDP és TUSD kivonását. Majd szeptember 26-án kivezeti mindhárom stabilcoin spot piaci párjait. A felhasználók USDC, USDP és TUSD meglévő egyenlegeinek automatikus konvertálása október 5-én vagy azelőtt” befejeződik.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

A Binance-nek üzleti kapcsolata van a WazirX-szel

A hír két héttel a Binance ugyanezen lépése után érkezett, amely hasonlóan indokolta az USDC és a másik két stabilcoin tőzsdéről való törlését. A tőzsde közölte, hogy a lépés célja „a likviditás és a tőkehatékonyság növelése a felhasználók számára”, és fenntartják a jogot, hogy „módosítsák az automatikus konvertálásra alkalmas stabil érmék listáját”.
 
WazirX Binance | Cryptofalka Forrás: binance.com
 
Korábban felröppent a hír, hogy a Binance 10 millió dolláros üzlet keretében felvásárolta a WazirX-et, ám ezt a Binance alapítója Changpeng "CZ" Zhao cáfolta. Twitteren közzétett bejegyzésében úgy nyilatkozott, hogy „a tranzakció soha nem fejeződött be.”
 
A WazirX társalapítója, Nischal Shetty is kijelentette, hogy ő és más társalapítók birtokolják a Zanmai Labst, amely a Binance engedélyével rendelkezik INR-kriptopárok üzemeltetésére a WazirX-en. Shetty szerint a Binance üzemelteti a WazirX kriptopárjait, és feldolgozza a kiutalásokat, és hogy „a WazirX mint termék és márka a Binance tulajdona”.
 
Nemrégiben az Indiai hatóságok azzal vádolták a WazirX-et, hogy megszegte a valutaváltási szabályokat, ennek eredményeként 8,14 millió dollárt fagyasztottak be a cég számláin. A WazirX a múlt héten közölte, hogy bankszámláit feloldották az „aktív együttműködést” követően, ugyanis teljesítette az aktív pénzmosás elleni (AML) elvárásokat.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.77% $51,108.71
Ethereum ETH -1.29% $2,943.21
BNB BNB -1.33% $377.19
Solana SOL -2.12% $101.35
XRP XRP -1.57% $0.5388
Cardano ADA -0.49% $0.591
Dogecoin DOGE 0.61% $0.08531
Litecoin LTC -0.25% $68.78
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!