Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Gyűjts kamatokat a Dogecoin-on a Gemini tőzsdével

Gyűjts kamatokat a Dogecoin-on a Gemini tőzsdével

A Gemini kriptovaluta tőzsde elindított egy olyan szolgáltatást, mely lehetővé teszi, hogy a befektetők évi 2,25%-os kamatot keressenek a Dogecoinjaikkal.

A Dogecoin az egyik legjobban hypeolt kriptovaluta lett az elmúlt időszakban. Két véglet van, van aki vagy szereti és van, aki nem. Ahogy milliárdosok kedvenc coinja, úgy a kisbefektetők kedvence is egyben. A vicc-coinnak indult kriptovaluta egyre komolyabb sikereket ér el. Kosárlabda csapat annektálta fizetési rendszerébe, újabb és újabb kriptovaluta tőzsdék listázzák. 

 

A Dogecoin emelkedése és zuhanása

Elon Musk szerepelt a Saturday Nigt Live szórakoztató műsorban szombaton. A kisbefektetők pedig azt várták, hogy a Dogecoin értéke felmenjen 1 dollárig. Ez elmaradt, és nagyjából 30%-ot zuhant.. Ez jórészt köszönhető volt Elon Musknak, ugyanis egy viccesnek szánt blokkban arról viccelődött, hogy tulajdonképpen nincs semmilyen értéke a Dogecoinnak. Ami egyébként igaz is.

Kriptovaluta elemzőink a show előtt néhány nappal beszélgettek a Bitcoin kisokos podcast műsorában arról, hogy a tőzsde általában pontosan a legkiszámíthatatlanabb módon működik. Vagyis ha mindenki egy dolgot vár, az általában olyankor sosem következik be. Nincs ingyen ebéd a tőzsdén sem, olyan nincs, hogy mindenki nyerjen.

https://youtu.be/v-CTLgeXZT0

 

Dogecoin viszont a Holdra megy

A Space X meglepő bejelentést tett. 2022 első felében egy Hold misszió keretében 40kg-os műholdat küldenek az égitesthez. A hasznos teher adatok fog gyűjteni a Holdról.

https://twitter.com/GeometricEnergy/status/1391427729791365136

Ez a küldetés bemutatja a kriptovaluta alkalmazását a Föld keringésén túl, és megalapozza a bolygóközi kereskedelmet. Örülünk, hogy elindíthatjuk a DOGE-1-et a Holdra! - mondta Tom Ochinero, a SpaceX kereskedelmi értékesítésért felelős alelnöke.

Valójában a Doge tranzakciók gyorsak, megbízhatóak és kriptográfiailag biztonságos digitális pénznemnek bizonyult, amely akkor működik, amikor a hagyományos bankok nem képesek és nem elég kifinomultak ahhoz, hogy teljes mértékben finanszírozzák a Hold kereskedelmi misszióját. Ezt választották a SpaceX és a Geometric Energy Corporation közötti összes Hold-üzlet elszámolási egységeként, és precedenst teremt a Holdra és a Marsra irányuló jövőbeni küldetésekhez.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Doge megtakarítás a Gemini kripto-tőzsdén keresztül

A Gemini Earn, a tőzsde kamatozó számláinak programja februárban indult. Egyelőre csak az Egyesült Államokban (mind az 50 államban) és Szingapúrban. A Gemini a SushiSwap (SUSHI), az Injective (INJ) és a Polygon (MATIC) programot is felvette a programba. A Gemini Earn már 28 kriptovalutát támogat, beleértve a Bitcoin-t (2,05% APY) és az Ethereumot (3,05% APY).

https://twitter.com/Gemini/status/1391355664879034371

A Dogecoin is felkerült a listára, tehát a Doge segítségével is tudunk már passzív jövedelmet gyűjteni! A kamat naponta keletkezik, és hozzáadódik a kezdeti befektetéshez, növelve a birtokolt Dogecoin mennyiségét. A Gemini Earn révén befektetett dogecoin nincs zárolva, így a befektetők bármikor visszavonhatják kriptójukat. Nincs minimális doge követelmény, és a Gemini nem számít fel díjat a Gemini Earn kriptográfiai befizetéséért vagy visszavonásáért.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

Van értelme Dogecoinba invesztálni?

A mostanihoz hasonlóan hypeolt időszakokban erre a kérdésre a válasz valószínűleg egy erős nem! Általában azt szoktuk mondani, hogy robogó vonatra már nem célszerű felszállni, mert könnyet megégeti vele magát az ember. A néhány napja 0,7$ dollár körüli Doge ára mára csak 0,47$-nál jár. Vagyis elmondható, hogy több befektető erősebb profit realizálásba kezdett. A coin teljes készletének nagy részét pedig néhány egyén birtokolja csak, így ez mindenképpen nagy rizikót hordoz magával.

Elég nagy a piaci manipuláció, viszont az látszik, hogy fundamentálisan egyre erősödik a Dogecoin. Kezdi kinőni a mém coin szerepét, az emberek és a befektetők elkezdték komolyan venni. Aki szereti és nem véresen komolyan gondol rá, az úgy is tartani fogja. És talán jól van ez így. Fontos, hogy mindig annyi pénzt fektessünk be, ami nem hiányzik, hiszen akár órák alatt a tőke nagy részét is el lehet veszíteni. 

https://www.youtube.com/watch?v=s3NWyh8a5t0

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.82% $63,536.61
Ethereum ETH -1.13% $3,122.86
BNB BNB -2.00% $555.81
Solana SOL -7.33% $139.84
XRP XRP -1.38% $0.4978
Dogecoin DOGE -0.03% $0.163
Cardano ADA -2.17% $0.461
Litecoin LTC -2.03% $78.47
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!