Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Holtan találták a MakerDAO társalapítóját

Holtan találták a MakerDAO társalapítóját

Nikolai Mushegian fontos szereplője volt a kriptoiparnak, közreműködött a MakerDAO-ban, a BitShares-ben és a Balancer-ben is.
 

 

Nikolai Mushegian meghatározó alakja volt a kripto-iparnak

A MakerDAO és a decentralizált DAI kriptovaluta-kölcsönző platform társalapítóját holtan találták Puerto Ricóban.
 
Jelentések szerint Nikolai Mushegian vízbe fulladt. Holttestét a San Juan-i Condado strandon mosta partra a víz. A Condado strandot a világ egyik legveszélyesebb helyének tartják, 2021-ben legalább nyolc ember életét követelte. A sajnálatos eseményt október 28-án reggel jelentették a helyi hatóságoknak. A rendőrségi jelentés szerint Mushegian San Juan-ban élt. Halálával kapcsolatban a hatóságok vizsgálatot indítottak.
 
Fontos alakja volt a kriptovaluta közösségnek, több iparági projektben is közreműködött. Többen a „DAI építészként” emlegették. A 29 éves kriptofejlesztő a MakerDAO forkokkal, Rico-val és Rai-val, valamint a proof-of-stake BitShares blokklánc-hálózattal végzett munkájáról ismert. Mushegian társalapítója a Balancer AMM-nek is.
 
Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka
 
A MakerDAO alapítója és vezérigazgatója, Rune Christensen október 31-én a Twitteren közölte, hogy Mushegian fontos alakja volt a Maker-nek, és az Ethereum kezdete óta döntő fontosságú munkát végzett.
 
A Cardano alapítója, Charles Hoskinson a Twitteren azt írta, hogy Mushegiant még a BitShares idejéből ismerte.
"Nagyon fiatal és rendkívül okos ember volt, akinek nagyon széles érdeklődési köre volt a játékelmélettől az Urbitig. " 

 

Öngyilkosság vagy gyilkosság áll a MakerDAO társalapítójának halála mögött?

A Tether társalapítója, Craig Sellars megjegyezte, hogy Mushegian halála néhány nappal azután következett be, hogy a MakerDAO közösség megszavazott 1,6 milliárd dollár értékű USDC letétet a Coinbase kriptotőzsdén.
 
Nikolai Mushegian aktív volt a közösségi médiában is. Twitter-fiókjának, a Delete_shitcoinnak, a cikk írásakor körülbelül 7 500 követője van. Utolsó tweet-je mindössze néhány órával a halála előtt jelent meg, utalva az Egyesült Államok központi Hírszerző Ügynöksége (CIA) és a Moszad állítólagos zsarolási tetteire. Mushegian korábban a Twitteren tett már hasonló kijelentéseket, utalva a CIA-ra és „öngyilkosságára”, mint lehetséges jövőjére.
 

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.98% $63,414.2
Ethereum ETH -1.24% $3,121.02
BNB BNB -1.64% $556.94
Solana SOL -7.25% $139.86
XRP XRP -1.22% $0.4989
Dogecoin DOGE -0.21% $0.1626
Cardano ADA -2.09% $0.4615
Litecoin LTC -1.85% $78.48
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!