Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Scam LAW token promóciót tett közzé egy XRP ügyvéd

Scam LAW token promóciót tett közzé egy XRP ügyvéd

A Pro-XRP ügyvéd, John Deaton Twitter-fiókját június 4-én feltörték, és egy rosszindulatú LAW token népszerűsítésére használták.

 

Hogyan derült fény az esetre?

Deaton Crypto Law nevű szervezete a Twitter-en közölte, hogy fiókját "több napon keresztül könyörtelen kibertámadás érte". A neves XRP ügyvéd a lánya fiókján keresztül figyelmeztette követőit a hackelésre, arra buzdítva őket, hogy jelentsék az esetet.

"John Deaton telefonját ma feltörték egy több napon át tartó könyörtelen kibertámadás után. Ez NEM egy legitim tweet. A fiókját átvették. Azonnali lépéseket tett a helyzet orvoslására."

 

LAW token | Cryptofalka news.coincu.com

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Az XRP ügyvéd furcsa születésnapi ajándékot kapott

A hackelés időzítése érdekes, mivel pont a születésnapján történt. Ez valószínűleg egy kiszámított lépés volt a hackerek részéről, hogy legitimitást adjanak a tweetjeiknek, ugyanis LAW tokenek hamis ajándékozását ajánlották fel. A csalók szerint a token "egy innovatív megközelítést vezet be a tokenizáció és a DeFi köré, amelynek középpontjában a kriptoreguláció és a joghatóság áll".

Eközben az XRP közösség több prominens tagja azonnal figyelmeztette a többieket, hogy óvakodjanak az átveréstől. Emellett a Ripple technológiai igazgatója, David Schwartz is megismételte ezeket a figyelmeztetéseket, hozzátéve, hogy:

"Az oldal a https://fuse.io oldal koppintása, és sok szempontból hibás. A regisztráció névtelen. Az egyetlen bizonyítékunk John Twitter-e".

LAW token | Cryptofalka malwarebytes.com

 

Deaton népszerű figura a kriptotwitter-en, különösen az XRP közösségen belül. Több mint 200 000 követője van, és komoly hírnevet szerzett a Ripple és a SEC között folyó perről szóló tudósításában. Az ügyvéd egy csoportos keresetet vezetett a SEC ellen, azt állítva, hogy az ügynökség Ripple elleni végrehajtási intézkedése kárt okozott az XRP befektetőknek.

 

A LAW token scam csak egy a sok közül

Ez az eset rávilágít a legtöbb kripto csaló vakmerő természetére. Míg a kriptovaluta lopás más formái csökkenő tendenciát mutatnak, az adathalász csalások egyre nagyobb lendületet vesznek. A scam-as-a-service szolgáltatók több mint 7 millió dollárt kerestek illegális támadásaikkal az utóbbi időszakban.

A csalók többféle eszközt használnak, többek között feltörik híres személyek Twitter-fiókjait, különféle projektek Discord-szervereit, és adathalász linkekkel spammelik a posztokat. A legtöbb esetben az adathalász linkek airdrop-ot kínálnak egy meglévő projekthez, vagy egy új projektet népszerűsítenek. A felhasználóknak általában csatlakoztatniuk kell a pénztárcájukat, aminek következtében elveszítik a pénzüket.

A LAW token weboldala a legtöbb adathalász oldalhoz hasonló felülettel rendelkezik, és a felhasználóknak csatlakoztatniuk kell a pénztárcájukat. Egyelőre nincs hivatalos jelentés arról, hogy bárki is csatlakoztatta volna a pénztárcáját a kamu oldalhoz, vagy elveszítette volna a pénzét.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.37% $58,045.44
Ethereum ETH 1.88% $3,134.32
BNB BNB 2.66% $535.87
Solana SOL 2.40% $138.98
XRP XRP 10.63% $0.5143
Dogecoin DOGE 2.30% $0.1088
Cardano ADA 5.57% $0.4227
Litecoin LTC 1.92% $70.31
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!