Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptós játékok a Telegramon: érkezik a Tapswap és Yescoin

Kriptós játékok a Telegramon: érkezik a Tapswap és Yescoin

A Telegram új játékokat mutat be a Tapswap és Yescoin tokenekkel a Telegram Open Network-ön, tovább népszerűsítve ezzel a kriptoalapú játékokat.

Tapswap és Yescoin: Új kriptovaluta tokenek a Telegramon

A Telegram, a népszerű üzenetküldő platform, új játékokat indított Tapswap és Yescoin néven, melyek a Telegram Open Network (TON) ökoszisztémájában működnek. Ezen új tokenek célja, hogy kibővítsék a Telegram felhasználói élményét, lehetőséget biztosítva a felhasználóknak, hogy kriptovalutákat gyűjtsenek és cseréljenek játék közben. A TON hálózat gyors és biztonságos tranzakciókat tesz lehetővé, ami tökéletes alapot nyújt az ilyen típusú alkalmazások számára.

Először a Notcoin volt – amely 2024-ben az eddigi legnagyobb gaming tokent dobta piacra –, majd a vadonatúj Hamster Kombat, amely a Telegram klikker modelljére építve egy token airdroppal indult.

Tapswap: Notcoin-hoz hasonló játékvilág

A Tapswap - amely mintegy 50 millió játékosra tart igényt - korábban Solana tárca-integrációt ígért, de végül a TON-on fog elindulni.

A Tapswap egy egyszerű játék, amely mini alkalmazásokkal játszható a Telegram üzenetküldő platformon. Csütörtökön külön bejelentésben tárta fel a TON-on való megjelenését.

Ha játszottál a Notcoinnal, mielőtt a "bányászati fázis" áprilisban véget ért a token bevezetése előtt, akkor a Tapswap nagyon ismerős lesz számodra. Ugyanaz a lényege, hogy a Telegram mini alkalmazáson keresztül a játék során érméket keresel fejlesztésekre, valamint egy jövőbeli kriptotoken airdrop céljából.

Yescoin: egy hónap alatt mintegy 18 millió felhasználó

Eközben a Yescoin másképp közelíti meg a Telegram "kattintásos stratégiák" feltételét. A játékban a játékosok úgy gyűjtenek érméket, hogy ujjukat végigcsúsztatják a képernyőn. A játéknak lo-fi pixeles esztétikája van, és hasonlóan lehetővé teszi a játékosok számára, hogy növeljék a bevételüket azáltal, hogy az érmék egy részét különböző fejlesztésekre és egyéb előnyökre költik.

A Yescoin az elmúlt napokban egy nagyobb együttműködésről beszélt, és csütörtökön a Telegram-csatornáján közzétette, hogy a TON-nal dolgozik. Az üzenetben a projekt egy potenciális "YES" token tickerre utalt, többek között a következő megfogalmazással: "Yes, let say YES!".

A The Open Network már arról adott hírt a Twitteren, hogy a Yescoin alig egy hónap alatt mintegy 18 millió felhasználót gyűjtött össze, mivel egyre több Telegram-felhasználó özönlik a platformon futó kripto-jellegű játékokra.

Hogyan működnek a Telegram Open Network játékai?

A Tapswap és Yescoin játékok a TON blokklánc technológiát használják, hogy zökkenőmentes és gyors tranzakciókat biztosítsanak a felhasználók számára. A TON hálózat integrálása révén a játékok nemcsak szórakoztatóak, hanem gazdaságilag is ösztönzőek, mivel valódi értékkel bíró tokenek gyűjtésére és cseréjére nyújtanak lehetőséget.

A Telegram ezzel a lépéssel nemcsak a felhasználói élményt kívánja javítani, hanem a kriptovaluták szélesebb körű elfogadottságát is elősegíti. Ez az új kezdeményezés várhatóan növelni fogja a Telegram platform népszerűségét és vonzerejét, különösen a kriptovaluta közösségben. A Tapswap és Yescoin tokenek bevezetése új kapukat nyit meg a játékosok számára, hogy részt vegyenek a digitális gazdaságban, és kihasználják a blokklánc technológia előnyeit.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.20% $66,952.33
Ethereum ETH 1.51% $3,525.79
BNB BNB -1.03% $586.26
Solana SOL 0.28% $177.68
XRP XRP 1.51% $0.6019
Dogecoin DOGE -0.42% $0.1363
Cardano ADA -1.61% $0.4254
Litecoin LTC -2.96% $71.66
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!