Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Telegram kriptotőzsdét épít

A Telegram kriptotőzsdét épít

A Telegram decentralizált kriptovaluta termékeket tervez bemutatni, beleértve egy kriptotőzsdét és nem őrzött pénztárcákat.

 

A Telegram terve

Pavel Durov, a Telegram alapítója bejelentette, hogy az üzenetküldő platform decentralizált kriptovaluta termékek bemutatását tervezi, beleértve egy kriptotőzsdét és nem őrzött pénztárcákat.

Durov szerint az új vállalkozás a kriptovaluta-eszközök meglévő centralizációját kívánja orvosolni, amely tényező - mint megjegyezte - felhasználók millióit hagyta cserben az FTX tőzsde összeomlására hivatkozva - mondta a vezérigazgató a hivatalos Telegram csatornáján november 30-án.

A Telegram következő lépése egy sor decentralizált eszköz, köztük nem őrzött tárcák és decentralizált tőzsdék létrehozása emberek milliói számára, hogy biztonságosan kereskedhessenek és tárolhassák kriptovalutáikat. Így kijavíthatjuk a túlzott centralizáció okozta hibákat, amelyek kriptofelhasználók százezreit hagyták cserben - mondta.

Telegram | Cryptofalka kiplinger.com

 

Az alkalmazás alapítója rámutatott továbbá, hogy a jelenlegi blokklánc-ökoszisztéma eltért a decentralizációt elősegítő alapelvétől.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Vissza a decentralizációhoz

Durov megjegyezte, hogy a hatalom néhány kézben való koncentrációja miatt nem meglepő, hogy az FTX incidens megtörtént.

A megoldás egyértelmű: a blokklánc-alapú projekteknek vissza kell térniük a gyökerekhez - a decentralizációhoz. A kriptovaluta-felhasználóknak át kell térniük a bizalom nélküli tranzakciókra és a saját tárhelyű pénztárcákra, amelyek nem támaszkodnak egyetlen harmadik félre sem - tette hozzá.

Telegram | Cryptofalka reuters.com

 

Durov továbbá felszólította a blokkláncfejlesztőket, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyek a tömegek számára könnyen használhatóak. Különösen az Ethereum-ot (ETH) nevezte meg, utalva arra, hogy a platform "még a legutóbbi finomítások után is elavult és drága".

Az Ethereum a Merge frissítéssel, amellyel a platformot az energiahatékony proof-of-stake (PoS) hálózatra állította át, fokozott hálózati fejlődést könyvelhetett el.

 

A Telegram kripto térhódítása

Érdemes megjegyezni, hogy a Telegram a közelmúltban több termékkel is betört a kriptotérbe. Az üzenetküldő platform felhasználói például a The Open Network (TON) segítségével kriptovalutákat vásárolhatnak és adhatnak el anélkül, hogy elhagynák az alkalmazást.

Ugyanakkor az FTX összeomlása és az ezt követő ügyfélpénzek elvesztése kérdéseket vetett fel a központosított tőzsdék kezelésével kapcsolatban.

Miközben az összeomlással kapcsolatos vizsgálat folytatódik, a tőzsde alapítója, Sam Bankman-Fried tagadja a vádakat és azt állítja, hogy az összeomlás "a dolgok masszív korrelációja miatt alakult ki a szabadpiaci mozgások során".

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.02% $64,099.78
Ethereum ETH -1.62% $3,067.42
BNB BNB 0.33% $561.17
Solana SOL -0.96% $144.21
XRP XRP 2.65% $0.5151
Dogecoin DOGE 0.85% $0.1558
Cardano ADA 7.66% $0.4972
Litecoin LTC 1.14% $82.74
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!