Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Litecoin végre elindítja a Mimblewimble frissítést

A Litecoin végre elindítja a Mimblewimble frissítést

2 év fejlesztés után a Litecoin elindította a várva várt Mimblewimble frissítést, mely megnyitja az utat a titkosított tranzakciók előtt.

 

A Mimblewibmle tovább javítja a Litecoin hálózatát

A Mimblewimble integrálása a Litecoinba, a Mimblewimble Extension Block (MWEB) lehetővé teszi a hálózat felhasználóinak, hogy a bizalmas tranzakciókat választhassák. Az MWEB vezető fejlesztője, David Burkett, akinek fejlesztéseit a Litecoin Alapítvány támogatta, elmondta, hogy a bővítés javítja a Litecoin versenyképességét és egy helyettesíthető valutává válhat, amelyet mindennapi tranzakciókra, bérkifizetésekre és akár ingatlanvásárlásra is lehet majd használni.

A Mimblewimble egy adatvédelemre erős hangsúlyt fektető decentralizált protokoll, amely a nevét a Harry Potter híres nyelvtörő varázsigéről. A protokoll rendelkezik egy titkosítási funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a tranzakciós információk elrejtését. Emellett keretet biztosít más blokkláncoknak, hogy a kriptopénzeik használhatóságát javítsák.

MimbleWimble I Cryptofalka Forrás: https://blog.bitnovo.com

A Litecoin először 2019 októberében kezdett bele a Mimblewimble integrációjába. A hálózat 2020 októberében indította el az első Mimblewimble-teszthálózatát, Ez akkor történt, amikor az európai szabályozók - elsősorban az Europol - megkongatták a vészharangot az privacy coinok miatt. A némileg ellentmondásos privacy coinok anonimitást biztosítanak a küldő- és fogadófeleknek a blokkláncon. 

 

Adatvédelmi opt-inek jönnek a Litecoinba

Az adatvédelmi opt-inek jönnek a Litecoinba, még akkor is, ha a szabályozók továbbra is az anonimitást növelő protokollok ellen mennek. Az anonimitást hirdető és a digitális főkönyvi tranzakciókat elhomályosító privacy coinok egyre inkább a törvényhozók és hatóságok látókörébe kerültek.  2021 elején több tőzsde a szabályozási viták közepette lemondott a Monero (XMR), a Zcash (ZEC) és a Dash (DASH) vezető privacy coinok támogatásáról.

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

Az anonimitás és a privát tranzakciók mellett a Mimblewimble technológiája nagy hangsúlyt fektet a helyettesíthetőségre és a skálázhatóságra - ezek olyan kulcsfontosságú jellemzők, amelyek jelenleg számos blokkláncból hiányoznak. A Litecoin Alapítvány úgy véli, hogy a Mimblewimble integráció hozzájárul majd ahhoz, hogy az LTC "egészséges pénzzé" váljon. Ez olyan stabil pénzekre utal, amelyek kevésbé érzékenyek az esetleges leértékelődésre és kevésbé kitettek a monetáris politikáknak

Annak ellenére, hogy a Litecoin az egyik legelső kriptovaluta volt, az évek során nehezen tudott az élvonalban maradni. Az LTC jelenleg a 21. helyen áll a piaci kapitalizáció rangsorában, 7,5 milliárd dolláros értékkel.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás
Mi az a blokklánc validátor? Ismertető

A validátorok kulcsfontosságú elemei a blokkláncnak: felelősek az új blokkok hozzáadásáért és az elfogadásra váró tranzakciók ellenőrzéséért.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 4.63% $57,089.4
Ethereum ETH 2.34% $3,246.48
BNB BNB -1.89% $395.02
Solana SOL -1.38% $108.61
XRP XRP 6.24% $0.5836
Cardano ADA 1.44% $0.6281
Dogecoin DOGE 8.74% $0.09696
Litecoin LTC 2.61% $74.01
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!