Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Magyar fiatalok hozzák el az eSport forradalmat!

Magyar fiatalok hozzák el az eSport forradalmat!

A MetaPlayers egy magyar alapítású, de nemzetközi piacra készült, innovatív eSport és Web3 projekt, amelynek célja, hogy a két iparág közelebb hozásával kölcsönösen erősítse mindkettőt. A cikkben bemutatjuk a MetaPlayers ökoszisztéma fő elemeit, valamint a jövőbeni terveket és lehetőségeket.

Sőt, a csapat egy nyereményjátékkal is készült, érdemes játszani! 😉👇🏼

 

A MetaPlayers ökoszisztéma

A MetaPlayersnél egy hibrid (web2 & web3) gaming ökoszisztéma épül, amely egyaránt előnyös a befektetők, tartalomkészítők, versenyszervezők és játékosok számára. De mégis hogyan tervezik ezt elérni?

A csapat célja, hogy minden felet érdekeltté tesznek a produktív együttműködésben. A MetaPlayers különböző szolgáltatásain keresztül lehetőséget biztosítanak mind az amatőr, mind a profi játékosoknak, hogy pénzt keressenek az eSport világából.

magyar esport I Cryptofalka

Több szolgáltatást hoztak létre kifejezetten gaming tartalomgyártóknak is, akik ezekkel közösségi tornákat szervezhetnek követőiknek, ráadásul aktív és passzív keresetet is adhantak.

A márkák számára pedig egy olyan célközönség elérését tudják biztosítani, akik statisztikák alapján nyitottak az innovatív dolgokra, érdekli őket a kriptovaluták világa, lojálisak, valamint egy olyan iparágat képviselnek, ahol a globális bevételek 2029-re várhatóan elérik az 5,48 milliárd dollárt.

 

Zártkörű web3-as esemény Budapesten: Premiere Party 2

A Premiere Party 2 a MetaPlayers másodjára megrendezett zárt körű, exkluzív gála műsora, ahol bemutatják eddigi elért eredményeiket, új termékeket prezentálnak, és ismertetik terveiket a jövőre nézve. Ez tavaly igen nagy sikert aratott a holderek körében, így idén még színesebb műsorral készülnek. Hibrid jellegéből adódóan online angol nyelven, Gamerlandben személyesen pedig magyarul tekinthető meg a műsor.

magyar esport I Cryptofalka

A Premiere Party témái nagyvonalakban:

 • Teljesen megújul az EsportManager platform, ennek bemutatása és tervek a jövőre nézve
 • Ajánlói rendszer bemutatása
 • Megújult MetaPlayers weboldal bemutatás és elindítása
 • Az $MFPS token bemutatása és szükségessének megindoklása
 • Metaverzum tervek
 • Új partnerségek bejelentése

A helyszínen különleges meglepetésekkel készülnek a meghívott résztvevőknek. A meghíváson túl ezúttal egy nyereményjátékban való szerencsés részvétellel is látogatható az offline rendezvény.

 

🎉 Nyereményjáték 🎉

Amennyiben szeretnél részt venni április 13-án személyesen az eseményen, kattins erre a linkre és teljesíts pár egyszerű feladatot.

Minél több feladatot teljesítesz, annál nagyobb eséllyel indulsz a sorsoláson. A résztvevők között 5 darab páros belépőt sorsolunk ki, akik személyre szóló meghívót kapnak a MetaPlayers csapatától a Premiere Party 2-re, valamint velünk is találkozhattok, hiszen a Cryptofalka is képviselteti magát az estén. 🐺

Sorsolás: április 12 (szerda) éjfél!

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Gamerland, Magyarország eSport főhadiszállása

A hazai gamereknek talán már nem kell bemutatni Gamerlandet, ami szintén a mostani MetaPlayers csapat tagjaihoz fűződik. Az EsportManager fejlesztése közben realizálta a csapat, hogy Közép-Kelet Európai régióban nem található hasonló létesítmény, így kaptak az alkalmon, hogy létrehozzak a Magyarország eSport főhadiszállását.

A budapesti Gamerland egy 1000 m2 alapterületű fekvő high-tech gamer aréna, VR játékokkal, Esport Arénával, arcade játékokkal, konzolokkal, szimulátorokkal, bérelhető termekkel. Nyitvatartási időben bárki számára látogatható, az eszközök látogatói jegy ellenében igénybevehetők, valamint tökéletes rendezvény helyszínként szolgál eSports rendezvényekhez, konferenciákhoz, előadásokhoz, díjátadókhoz, vagy gálákhoz.

magyar esport I Cryptofalka

A Gamerlandben folyamatos versenyeket szerveznek olyan szponzoroknak, mint a Samsung, vagy a RedBull, akik már a nyitás óta állandó partnerei a helynek. De megvalósult már eSport bajnokság a Magyar Honvédség, és a Lenovo számára is.

 

Esport versenyek automatizálva: EsportManager 

A MetaPlayers ökoszisztéma alapját képezi az EsportManager online versenyszervező platform, amit 100%-ban házon belül fejlesztett a csapat így szinte végtelen bővítési és fejlesztési lehetőséggel rendelkezik.

A platform képes eSport versenyek automatikus lebonyolításra, amely egy kivételes előnyt biztosít sok konkurenciához képest. Itt a regisztrált tagok létrehozhatnak saját versenyeket, vagy becsatlakozhatnak mások által létrehozott bajnokságokba. Lehetőség van egymás elleni direkt küzdelemre is a Challenge funkciónak köszönhetően, mindezt pedig valódi pénzbeli tétekért.

magyar esport I Cryptofalka

Az oldal használható FIAT pénz felöltésével is, de amennyiben MFPS-el (a MetaPlayers saját kriptovalutája) vásárolják meg az oldal digitális valutáját számos előnyben részesülnek, ezzel motiválva a hétköznapi gamereket is, hogy megismerkedjenek a kriptovaluták világával.

 

MFPS token, a MetaPlayers hivatalos kriptovalutája

Az FPS token a MetaPlayers ökoszisztéma korábbi hivatalos kriptovalutája, amelyet a metaplayers.gg és az esportmanager.com oldalakon a versenyek nevezési díjainak kifizetésére, nyereményalapok létrehozására, játék NFT-k vásárlására és sok másra használtak.

Az FPS-t nemrég az új, innovatív funkciókkal rendelkező MFPS token váltotta, ugyanis a migráció sikeresen lezajlott április 11 hajnalra. Az FPS token holderek megkapták az airdroppolt új tokeneket azonos értékben. A csapat kommunikációja szerint FPS tokent már NE vegyen senki, csak az új MFPS token él.

Bővebb információkkal folyamatosan jelentkezik a csapat hivatalos Twitter csatornáján és a Telegram csoporton belül:
https://twitter.com/MetaPlayersGG
https://t.me/MetaPlayersGG

Frissítés:
A fejlesztő csapat egy logikai hibát fedezett fel az MFPS contract-ban, ami hosszú távú problémákat okozhatott volna a tokenomicsban, ezért egy új $MFPS contract került kibocsátásra április 13 hajnalban. A művelet sikeresen lezajlott, az új és egyben végleges MFPS contract address: 0x37407d1cabc422155a148bc7a3a0587c64225ea2
Az új tokeneket minden régi holder sikeresen megkapta. Kérjük, hogy már csak ezen a contract addressen kereskedjen mindenki!

 

🎉 Nyereményjáték 🎉

Amennyiben szeretnél részt venni április 13-án személyesen a Premiere Party eseményen, kattins erre a linkre és teljesíts pár egyszerű feladatot.

Minél több feladatot teljesítesz, annál nagyobb eséllyel indulsz a sorsoláson. A résztvevők között 5 darab páros belépőt sorsolunk ki, akik személyre szóló meghívót kapnak a MetaPlayers csapatától a Premiere Party 2-re, valamint velünk is találkozhattok, hiszen a Cryptofalka is képviselteti magát az estén. 🐺

Sorsolás: április 12 (szerda) éjfél!

 

 

További ajánlott cikkeink:

 1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
 2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
 3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
 4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
 5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
 6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
 7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.19% $60,935.49
Ethereum ETH 0.07% $3,368.95
BNB BNB 0.96% $571.24
Solana SOL 8.94% $135.5
XRP XRP 1.15% $0.4761
Dogecoin DOGE 3.39% $0.1226
Cardano ADA 4.37% $0.3874
Litecoin LTC -0.26% $70.53
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!