Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Megérkezett az NFT-k Dogecoin-ja, az ApeCoin

Megérkezett az NFT-k Dogecoin-ja, az ApeCoin

Megérkezett a híres NFT kollekció a Board Ape Yacht Club NFT-k natív tokenje, az ApeCoin, melynek értékét a közösség határozhatja meg.

 

APECoin a BAYC NFT tulajdonosoknak

Az ApeCoin-t a BAYC NFT-k tulajdonosai között osztják szét, és a tervek szerint „elsődleges tokenként” fogják használni a Yuga Labs és az Animoca Brands p2e játékainak új ökoszisztémájában. A Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT-k tulajdonosai – köztük olyan hírességek, mint Eminem, Steph Curry, Jimmy Fallon és Mark Cuban – egy vadonatúj tokent kapnak ApeCoin (APE) néven. Az APE egy újabb ösztönzőt jelenthet az exkluzív digitális eszközklubhoz való tartozásért.

[embed]https://twitter.com/apecoin/status/1504201556165644298[/embed]

A BAYC NFT-k tulajdonosai egyenként körülbelül 10 000 tokent igényelhetnek, de a hamarosan megjelenő 1 milliárd ApeCoin-t is szétosztják majd különböző felhasználók között.
 
Az ApeCoin DAO weboldala szerint a teljes kínálat 62%-át egy ökoszisztéma-alapba teszik, 14%-át az „indító közreműködőknek” adják, a tokenek 9,75%-át a BAYC alkotói, és a 8%-át a Yuga Labs birtokolja majd. A fennmaradó 6,25%-ot pedig a Jane Goodall Alapítványnak ajánlják fel, amely egy csimpánzok élőhelyeinek megőrzésével foglalkozó jótékonysági szervezet.
 
Míg maga a token technikailag különálló marad a Yuga Labs-től, a cég teljes mértékben elfogadja az ApeCoin-t, mint "elsődleges tokent minden új termékhez és szolgáltatáshoz", amely a Yuga Labs-től származik. A cég szerint ez magában foglal egy még kiadásra váró play-to-earn blokklánc-játékot, amelyet a fejlesztő csapat még idén piacra akar dobni az nWay játékfejlesztővel partnerségben. Az ApeCoin-t a hamarosan megjelenő Benji Bananas játékban is használni fogják, amelyet a hongkongi székhelyű Animoca Brands blokklánc-játékvállalat fejleszt.
 
BAYC I Cryptofalka Forrás: coinlive.me
 
Az Animoca Brands társalapítója és az ApeCoin DAO igazgatósági tagja, Yat Siu elmondta, hogy az ApeCoin előrelépést jelent az NFT-k fejlődésében.
„Az ApeCoin egy token, amely a mai NFT-k korszerűségét képviseli – bizonyos értelemben az NFT-k jelenlegi kultúrájának kifejeződése.”
Kijelentette, hogy az ApeCoin „az NFT-k Dogecoinjává válhat, ahol az értéket a közösség határozza meg. Siu optimista a token jövőjét illetően, és megjegyezte, hogy a hasznosságát a játékokon keresztül azonnal biztosítani fogják.
„Maga az új token rendelkezik némi kezdő értékkel. Az előnyök között olyan kreatív energia lesz, amely egyesíti a technológia és a kultúra keverékét, amelyet a BAYC közösség már elindított, és sokkal nagyobb közösség is eléri majd az ApeCoin helyettesíthető és átruházható természete miatt."
 

A brand alapján sikeres lehet az új token

Tavaly áprilisi indulása óta a Bored Ape Yacht Club a legmagasabb rangú NFT kollekciók közé nőtte ki magát. A kollekció a mai napig vonzza a hírességeket. A múlt héten a Yuga Labs megvásárolta a másik két legnagyobb NFT projektet – a CryptoPunks-ot és a Meebits-t, ezzel kiterjesztve dominanciáját a növekvő NFT piacon. A weboldal szerint az ApeCoin idővel minden nagyobb tőzsdén megvásárolható lesz.
 
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.58% $66,529.21
Ethereum ETH 7.22% $3,255.06
BNB BNB 4.46% $582.58
Solana SOL 7.55% $154.1
XRP XRP 5.48% $0.5166
Dogecoin DOGE 5.70% $0.1649
Cardano ADA 4.57% $0.4906
Litecoin LTC 2.90% $81.88
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!