Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Mi az Bored Ape Yacht Club (BAYC) és amit tudni érdemes a projektről?

Mi az Bored Ape Yacht Club (BAYC) és amit tudni érdemes a projektről?

Az NFT kétségtelenül az idei év egyik slágere, ami a kriptovaluták piacát illeti. A Bored Ape Yacht Club sikere pedig a ebből a szektorból is kiemelkedő. A következő rövid bemutatóban midnek közelebb kerülhet a projekthez és megtudhatja, hol lehet megenni azt. 

 

Hogyan működnek a Bored Ape Yacht Club NFT-k?

A Bored Ape Yacht Club 10 000 NFT (nem helyettesíthető token) gyűjteménye, amelyeken majmok találhatóak. A projekt az Ethereum blokkláncon fut, és olyan NFT projektekből merít ihletet, mint a CryptoPunks. Minden NFT teljesen egyedi. Tehát mindegyik majomnak más-más külső tulajdonsága van. Attól függően, hogy az majom mit visel, mit csinál, és milyen háttérrel rendelkezik.

A projektet a Yuga Labs four álnevű alapítói: Gargamel, Gordon Goner, Emperor Tomato Ketchup és No Sass keltették életre. A BAYC (Bored Ape Yacht Club) új  NFT frissítéseket és egy exkluzív klubot hozott létre a BAYC tulajdonosok számára. Ezek az események fenntartották a projekt iránti érdeklődést, ami hihetetlen eladási árakat eredményezett. Például 3,4 millió dollárt (USD) az alábbi NFT-ért a Sotheby's-nál.

Mi az Bored Ape Yacht Club (BAYC) és amit tudni érdemes a projektről? Forrás:https://hypebeast.com/2021/10/bored-ape-yacht-club-nft-3-4-million-record-sothebys-metaverse

Hogyan működnek a Bored Ape Yacht Club NFT-k?

Minden majom avatar egy ERC-721 NFT az Ethereum blokkláncon. Mindegyik token NFT (nem helyettesíthető). ami azt jelenti, hogy egyedi, és nem cserélhető fel egyformán semmilyen más kriptovalutával vagy tokennel. Egy majom hét lehetséges tulajdonságból áll, ezek az alábbiak lehetnek:

 • Háttér
 • Ruhák
 • Fülbevaló
 • Szem
 • Bunda
 • Kalap
 • Száj

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Mindegyik attribútumnak számos egyedi megjelenése és stílusa van. Például lentebb láthatod, hogy egy majomnak lehet solid gold, trippy, and noise fur, típusú szőrzete többek között. Minden megjelenés korlátozott darabszámmal kerül ki, így néhány kombináció statisztikailag ritkább. Ez pedig felhajtja az NFT árát.

Értelemszerűen a legritkább tulajdonságokkal magasabb áron kereskednek. Ha megnézed egy majom tulajdonságait, elkezdheted ritkaság szerint rangsorolni. Más szóval, egy majom ritka tulajdonságokkal gyakran magasabb áron adható el, mint egy közönséges tulajdonságokkal rendelkező majom.

 

Milyen előnyei vannak a Bored Ape Yacht Clubnak?

A Bored Ape tulajdonosai részt vehetnek a BAYC exkluzív klubjaiban és a klub virtuális részein. Ez magában foglalja az új NFT-ekhez való korai hozzáférést is. Az NFT frissítéseket és egyéb jutalmakat. A Mutant Ape Yacht Club (MAYC) és a Bored Ape Kennel Club is lehetővé tette a BAYC tagjai számára, hogy ingyenesen vehetnek részt a "rendezvényeken". Mivel mindkét kollekciót magas áron értékesítik, a BAYC-hez való csatlakozás előnyei könnyen beláthatók.

Mi az Bored Ape Yacht Club (BAYC) és amit tudni érdemes a projektről? Forrás:https://onlineonly.christies.com/s/no-time-present/yuga-labs-est-2021-14/129345?ldp_breadcrumb=back

 

Hol vehetem meg?

A BAYC és egyéb kollekciói népszerűségük miatt viszonylag drágák lettek. Csak a másodlagos piacon érhetők el, mivel nincs több belőlük. Ha van rá pénzed, megvásárolhatod őket az OpenSea és a Rarible oldalakon. Ape vásárlásához meg kell győződni arról, hogy pénztárcádban elegendő ether(ETH) van a költségek és a tranzakciós díjak kifizetéséhez.  Olyan kriptovalutát kell használni, amely csatlakozható a DApps-hoz, mint például a Metamask vagy a Binance Chain Wallet.

 

Összefoglalva 

A Bored Ape Yacht Club sikeresen átvett egy népszerű NFT modellt. Valamint új módot talált az innovációra. Az etikus jótékonysági adományok, fejlesztések és egyéb tagsági bónuszok kombinálásával a Yuga Labs izgalmat adott az ismerős CryptoPunks formátumnak.  Csakúgy, mint az NFT közösség többi tagja, most is az NFT-k hasznosságára helyezik a hangsúlyt a gyűjthetőség helyett. Ez pedig nagyon jó irány lehet annak, aki hosszú távon gondolkodik NFT-ben.

 

További ajánlott cikkeink:

 1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
 2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
 3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
 4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
 5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
 6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.38% $64,735.35
Ethereum ETH 3.61% $3,143.24
BNB BNB 2.85% $569.12
Solana SOL 5.29% $149.4
XRP XRP 5.06% $0.5272
Dogecoin DOGE 5.79% $0.1617
Cardano ADA 7.55% $0.5036
Litecoin LTC 5.33% $84.86
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!