Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Mi áll a Cardano árfolyamának 150%-os emelkedése mögött?

Mi áll a Cardano árfolyamának 150%-os emelkedése mögött?

A Cardano árfolyama körülbelül 60%-kal nőtt az elmúlt héten, felülmúlva a többi vezető kriptovalutát, mint például a Bitcoint és az Ethereumot.

Mi befolyásolta az ADA árteljesítményét?

Az elmúlt héten az ADA 0,38 dollárról az éves csúcsra, több mint 0,60 dollárra emelkedett. 

Cardano árfolyam 2023.png

Ez a hét napos emelkedés az ADA-t a legjobban teljesítő eszközzé tette a legjobb 50 kriptovaluta között. A Cardano árfolyamának közelmúltbeli emelkedése gyakorlatilag eltörölte az év elején felhalmozott összes veszteséget.

Ez kiemelkedő, 150%-os értéknövekedést jelent az ADA számára 2023-ban, és azok a szerencsés kereskedők, akik az elmúlt két hónapban bizalmat szavaztak a Cardano-nak, jelentős nyereséget könyvelhettek el.

A Cardano árfolyamának lenyűgöző teljesítménye nagyrészt a kriptopiaci általános pozitív trendnek tudható be. Ahogy a Bitcoin a 2024-es pozitív várakozásokat meglovagolva jelentőset emelkedett, úgy az altcoinok, köztük az ADA is ezt a felfelé ívelő lendületet tükrözték.

Total Crypto Piaci Kapitalizáció 2023.png

A Santiment kriptoelemzési platform mindezek ellenére óvatosságra intett. Érdemes szem előtt tartani, hogy a hosszan tartó felfelé ívelést általában korrigálás követi. Az adatelemző cég azonban azt is megjegyezte, hogy a Cardano a közösségi platformokon komoly jelenlétet képvisel. 

Santiment.webp

A Cardano DeFi mindenkori csúcsra emelkedett

Az ADA árának közelmúltbeli megugrása a Cardano decentralizált pénzügyi (DeFi) területének újjáéledését is ösztönözte, 420 millió dollárral pedig új történelmi csúcsot ért el.

Cardano Defi 2023 December.webp

A Cardano hálózata jelentős növekedést tapasztalt az olyan kulcsfontosságú mutatók tekintetében is, mint a díjak, a kereskedési volumen és az aktív tárcák.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.85% $67,474.26
Ethereum ETH -8.03% $3,254.23
BNB BNB -5.45% $590.95
Solana SOL -12.65% $153.38
XRP XRP -10.63% $0.5456
Dogecoin DOGE -12.96% $0.1727
Cardano ADA -13.43% $0.5085
Litecoin LTC -12.77% $85.86
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!