Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Szerezz MANTA tokent a Binancen még a listázás előtt!

Szerezz MANTA tokent a Binancen még a listázás előtt!

A Binance nemrég jelentette be új ígéretes Launchpool projektjét, a MANTA tokent! Mutatjuk hogyan tudsz egyszerűen hozzájutni még a listázás előtt!

Már csak pár órád maradt részt venni a Launchpool-ban! Katt a gombra, és csapj le a MANTA tokenekre még a listázás előtt!

Mi az a Manta, és miért érdemes rá odafigyelni?

Egy frissen induló web3 projektben részt venni mindenképp remek lehetőség, főleg ha annak a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance is bizalmat szavaz.

Manta egy olyan moduláris Layer 2-es megoldás, amely kifejezetten Zero-Knowledge (ZK) alkalmazásokhoz és decentralizált applikációkhoz lett kifejlesztve. A Manta Pacific, az első Ethereum Virtual Machine (EVM) ekvivalens ZK-alkalmazás. Skálázható és biztonságos infrastruktúrát kínál a Celestia adat technológiája és a Polygon zkEVM-je segítségével.

A Manta különlegessége a moduláris adat-elérhetőség és az univerzális megoldások használata, amelyek lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy alacsony költségek mellett gyors infrastruktúrát használjanak, és ZK-képes alkalmazásokat építsenek rá.

A Manta hálózata a ZK Simple Barter Tokens (zkSBTs) segítségével teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy megbízhatóan és decentralizált módon igazolják magukat anélkül, hogy személyes információkat kellene megosztaniuk. A Manta Pacific keretében pedig különféle alkalmazások fejleszthetők, a DeFi-től a akár a blokklánc játékokig.

Szerezz stakeléssel MANTA tokent a Binancen!

A Binance Launchpool egy olyan staking eszköz, ahol kriptopénzek stakelésével tudunk új kriptoprojektek tokenjeihez hozzájutni. A rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitális eszközeiket likviditási poolba helyezzék, ahol új tokenek formájában hozamot generálhatnak. Ezen keresztül a felhasználóknak extra passzív jövedelmet kínál.

A Binance Launchpool 44. projektjeként mutatkozik be a Manta. A felhasználók most a BNB és FDUSD tokeneket külön poolokba helyezhetik, és így farmolják a MANTA tokeneket. 

A Binance ezt követően 2024 január 18-án 11:00-kor listázza a MANTA-t a weboldalán, és megnyitja a kereskedést a MANTA/BTC, MANTA/USDT, MANTA/BNB, MANTA/FDUSD és MANTA/TRY kereskedési párokkal. 

Még nem regisztráltál a világ legnagyobb kriptotőzsdéjére? 
Tedd meg most, és velünk 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! 
>>REF KÓD: LKD5PAZW <<binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.62% $51,158.41
Ethereum ETH -1.35% $2,947.06
BNB BNB -1.18% $377.31
Solana SOL -2.24% $101.53
XRP XRP -1.71% $0.5383
Cardano ADA -1.21% $0.588
Dogecoin DOGE 0.44% $0.08528
Litecoin LTC -0.39% $68.77
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!