Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Újabb rejtély: Kripto-antennák a hegyekben?!

Újabb rejtély: Kripto-antennák a hegyekben?!

A Utah állambeli hatóságok rejtélyes kripto-antennákat fedeztek fel a hegyekben, azóta is a tulajdonosokat keresik.

 

A rejtélyes antennák

A Utah állambeli hatóságok próbálják megfejteni a Salt Lake City területén lévő hegyek lábánál felbukkanó antennák rejtélyét, amelyeknek a tulajdonosa és telepítője mögött álló személyről vagy csoportról sem áll rendelkezésükre elegendő információ.

Salt Lake City rekreációs útvonalakért felelős menedzsere, Tyler Fonarow szerint az antennák több mint egy évvel ezelőtt jelentek meg először, de a telepítések az elmúlt hónapokban felgyorsultak - jelentette a KSLTV 5 január 4-én.

antennák | Cryptofalka finbold.com

 

A városi tisztviselők a havas ösvényeken túráztak, hogy eltávolítsák a tornyokat, amelyek egy lezárt akkumulátoros dobozból, egy routerből és egy napelemes panelből állnak.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Mi lesz az antennák sorsa?

Néhányat azóta eltávolítottak, és várhatóan az elkövetkező hetekben továbbiakat is lefoglalnak, még akkor is, ha a hatóságok a terepviszonyokat az eltávolítási folyamatot gátló lehetséges akadályként azonosítják. Az antennák egy részét az Erdészeti Szolgálat és a Utah-i Egyetem által kezelt területen fedezték fel.

Az első vizsgálatok arra utalnak, hogy az antennák nagyobb területre is továbbíthatnak adatokat. A hatóságok felszólították a tulajdonosokat, hogy minél hamarabb jelentkezzenek.

 

antennák | Cryptofalka phemex.com

"Ezeket a tornyokat különböző hegycsúcsokba és gerincekbe csavarozták be a hegy lábánál, mindössze egy-kettővel kezdődött, de mostanra már akár egy tucat is lehet belőlük. <...> Egyszerűen nem hagyunk többé dolgokat a közterületeken. Engedélyt kell kérni" - mondta Fonarow.

 

Hogyan jön képbe a kripto?

Az antennák összetétele alapján feltételezhető, hogy egy decentralizált blokklánc-hálózathoz tartoznak.

Konkrétan azt gyanítják, hogy az antennák egy lehetséges hotspotként szolgálnak, amely a Helium hálózathoz csatlakozik. A Helium egy vezeték nélküli blokklánc-alapú rendszer, amelynek ösztönző üzleti modellje lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy hotspotokat hozzanak létre, amelyek Helium bányagépként működnek, miközben internetkapcsolatot kínálnak.

A folyamat során az ügyfeleknek csak a hotspotot kell megvásárolniuk, majd telepítés után pénzt kereshetnek a hálózat natív tokenjének, a HNT-nek a mintelésével. Emellett az antennákat övező rejtély alapján a közösségi média egy része azt állítja, hogy azok a hálózaton kívüli Helium-bányászokhoz tartoznak.

Egyelőre nincs hivatalos közlemény arról, hogy az antennák valóban a Helium hálózathoz tartoznak-e vagy sem.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.44% $61,816.86
Ethereum ETH -0.47% $3,038.33
BNB BNB 0.80% $538.52
Solana SOL 2.79% $136.46
XRP XRP 1.46% $0.4999
Dogecoin DOGE -1.25% $0.1512
Cardano ADA 0.35% $0.4531
Litecoin LTC 1.61% $80.12
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!