Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Helium átköltözteti blokkláncát a Solanara

A Helium átköltözteti blokkláncát a Solanara

Csütörtökön a Helium Alapítvány bejelentette, hogy közösség szavazását követően a Solana blokkláncra helyezi át a mainnet-jét. A javaslat szerint a proof-of-coverage és az adatátviteli mechanizmusok a Helium Oracles-re kerülnek át. 

 

Hello Solana!

A projekt fejlesztői a Solana hatékonyságjavító képességét, valamint a skálázhatóságot említik a váltás okaként.

https://twitter.com/helium/status/1572939805285314563

Eközben a Helium tokenjei és irányítása a Solana blokkláncra költözik át. A fejlesztők elmondása szerint a lépés előnye a következő lesz: több natív token HNT áll majd a subDAO jutalompoolok rendelkezésére, következetesebb bányászat, megbízhatóbb adatátvitel, nagyobb hasznosság a HNT és a subDAO tokenek számára, valamint nagyobb ökoszisztéma támogatottság.

 

Partnerség az amerikai T-Mobile céggel

A Helium egy blokklánc wireless kommunikációs protokoll. A Solana hír mellett ugyanazon a héten a Nova Labs, a Helium megalkotója megállapodást írt alá az amerikai T-Mobile telekommunikációs szolgáltatóval a Helium Mobile elindításáról. Ez egy kriptovezérelt mobilszolgáltatásról, amely lehetővé teszi az előfizetőknek a kriptopénzek utáni jutalomszerzést.

A Helium Mobile előfizetői ennél a mobilcsomagnál választhatják azt is például, hogy token jutalmakat szerezzenek a lefedettség minőségére vonatkozó adatok megosztásáért és a Helium országos holtpontok azonosításában való közreműködésért. Az 5G-képes készülékre van hozzá szükség.

Nexo kriptovaluta váltó

Decentralizált vezeték nélküli hálózatként a Helium nyílt forráskódú lefedettséget biztosít világszerte. A 2019-es indulás óta több mint 900 000 Heliumot használó hotspotot telepítettek, és naponta 1000 egységgel bővül. Jelenleg több mint 2500 aktív Helium hotspot van 5G-vel 889 amerikai városban, mióta a program 2022 augusztusában aktívvá vált.

 

Helium-HNT-Solana-850x478 forrás: https://beincrypto.com/

 

Miért a Solana?

A Solana, a Helium új blokklánca a decentralizált alkalmazások építésének központjaként ismert. A szavazási tranzakciókat figyelembe véve a Solana napi tranzakciói körülbelül 100 millióról 200 millióra nőttek naponta. A blokklánc felhasználóinak száma idén májustól kezdve ugrott át az 1 millió fölé. A Helium fejlesztői a Solana működési hatékonyságot és a projektek skálázhatóságát javító képessége miatt javasolták a váltást.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.19% $63,395.65
Ethereum ETH -1.23% $3,113.89
BNB BNB -2.30% $554.9
Solana SOL -7.77% $139.71
XRP XRP -1.63% $0.4965
Dogecoin DOGE -0.64% $0.1623
Cardano ADA -2.23% $0.4609
Litecoin LTC -2.10% $78.34
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!