Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
VanEcknek köszönhetően Tron ETN indul egy német tőzsdén

VanEcknek köszönhetően Tron ETN indul egy német tőzsdén

A Tron TRX (VTRX) a harmadik főáramú kriptovaluta a Bitcoin és az Ethereum után, amelyet az európai hagyományos pénzügyi piacon jegyeznek.

 

Új mérföldkő a TRON hálózat számára

A VanEck hivatalos közleménye szerint, a VanEck Vectors TRON ETN (VTRX) jóváhagyta a Deutsche Börse -n való tőzsdei bevezetést, és várhatóan szeptember 21 -én kezdi meg kereskedését a Xetra -n. A német jóváhagyást követően a VTRX várhatóan 14 EU országban lesz elérhető, és megnyitja az utat a további piacokhoz, például Zürichhez, Párizshoz és Amszterdamhoz való hozzáférés előtt, hogy tovább bővítse befektetői körét az európai piacokon.

Tron network | Cryptofalka Forrás: https://tron.network/

Az 1585 -ben alapított Deutsche Börse Európa legnagyobb tőzsdéje. A digitális eszközök, mint feltörekvő eszközosztály iparági elfogadásának élen járt. A VTRX sikeres listázása a Bitcoin és az Ethereum sarkán friss bizonyíték a TRON robusztus kripto -ökoszisztémájára és a globális ütemterv bővítésére irányuló sikeres törekvésére. Szintén jelentős mérföldkő a TRON azon erőfeszítéseiben, hogy lépést tartson a fejlődő szabályozási környezettel.

 

Élen jár a digitális innovációban a VanEck

A VanEck, amelyet 1955-ben alapítottak, és New York-i székhellyel rendelkezik, vezető globális alapkezelő társaság, amelynek vagyona 2021 augusztus 31-én meghaladja a 80 milliárd USD-t, és jól működő tevékenységeket folytat a főbb nemzetközi piacokon, például Kínában, Ausztráliában, Hollandiában, Németországban és Svájcban. Nemzetközi Befektetői Aranyalapja 2014-től 2019-ig 10 éves időszakban elnyerte a legjobb alapnak járó Lipper Fund-díjat a Nemesfém Részvényalapok kategóriában.

A VanEck az első olyan vagyonkezelők között volt, akik Bitcoin ETF kérelmet nyújtottak be a SEC -hez. Azóta 2020 -ban elindította a világ egyik első Bitcoin ETN -jét (VBTC), majd 2021 -ben Ethereum ETN -t (VETH). A Bitcoin és az Ethereum nyomán a VTRX listázása azt is bizonyítja, hogy a TRON világszerte vezető blokklánc -platformként szerez piaci elismerést.

"Ez egy új mérföldkő a TRON globális lendülete felé, és célunk, hogy egy mindent átfogó globális elszámolási réteggé váljunk, amely a határokon átnyúló fizetési rendszerek következő generációját hajtja végre. Ez azt is tükrözi, hogy igyekszünk lépést tartani a fejlődő szabályozási szabványokkal." - mondta Justin Sun, a TRON alapítója.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

"Izgatottan várjuk, hogy egyre növekvő hálózathasználatának és felhasználóinak bevezetésének nyomán elindíthassunk egy ETP-t a TRX-en. Az ETP-k kiváló minőségű piaci hozzáférést, átláthatóságot és szilárd szabályozási kereteket biztosítanak a digitális eszközökhöz, például a TRX-hez való hozzáféréshez"-mondta Gurbacs Gábor. A VanEck digitális eszközstratégiájának igazgatója.
 
"Az Ethereum népszerűsége továbbra is növekszik, de a fiatalabb platformok, mint például a TRON, számos előnnyel járnak, például alacsonyabb tranzakciós költségekkel vagy gyorsabb folyamatokkal, és ha hozzáadják őket a portfóliójukhoz, a befektető növeli a diverzifikációt, ami csökkenti az általános kockázatot" Martijn Rozemuller, a VanEck Europe vezérigazgatója.
 
A 2018 -as megalakulása óta a TRON hálózat az egyik legnagyobb nyílt blokklánc platformmá fejlődött. Sokrétű felhasználhatósága lehetővé teszi az intelligens szerződéseket, így a DeFi-t, az NFT-t, és a stabilcoinok futtatását. Itt található a legnagyobb stabilcoin forgalom (USDT), a globális piaci részesedés több mint 50% -ával, ezenkívül a DeFi-ben lekötött összérték (TVL) tekintetében a világ első három helyén áll, jelenleg több mint 11 milliárd dollárral.
 
 

Hallgasd meg podcastünket a VanEck innovációs igazgatójával

[buzzsprout episode='6216340' player='true']

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.17% $61,466.56
Ethereum ETH -3.03% $2,989.27
BNB BNB 0.70% $548.99
Solana SOL -6.49% $130.53
XRP XRP -2.02% $0.4894
Dogecoin DOGE -8.60% $0.1433
Cardano ADA -3.68% $0.441
Litecoin LTC 0.97% $79.52
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!