Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Végre az Androidos mobilokra is megérkezett a Uniswap app

Végre az Androidos mobilokra is megérkezett a Uniswap app

A Uniswap Labs kiadott egy Andriod mobiltárca-alkalmazást beépített swap funkcióval a Google Play áruházban.

Első alkalom, hogy az Android verzió is elérhetővé vált

A DefiLlama adatai szerint az Uniswap jelenleg a világ legnagyobb decentralizált kriptotőzsdéje volumen alapján, mivel megalakulása óta több mint 1,7 billió dollár értékű kereskedést bonyolított le. A kereskedések nagy része a webes alkalmazáson keresztül zajlik. Április 13-án azonban a csapat elindított egy mára nagy népszerűségnek örvendő mobilalkalmazást is iOS-re. 

Az új alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a decentralizált tőzsdén (DEX) keresztül az alkalmazáson belül váltsák digitális valutáikat, így nincs szükség külön böngészőbővítményre, mondta Callil Capuozzo, az Uniswap Labs alelnöke.

Az alkalmazás október 12-én jelent meg zárt béta verzióban, de ez az első alkalom, hogy az Android verzió elérhetővé vált a nagyközönség számára. Az iOS verzió áprilisban jelent meg, miután a csapat hosszú ideje arra panaszkodott, hogy az Apple hátráltatja az alkalmazás bevezetését az App Store-ban.

A cél egy felhasználóbarát Uniswap alkalmazás

Az Uniswap jelenleg több mint 3 milliárd dollárnyi kriptót tart nyilván a szerződéseiben. A DEX-et az Uniswap Labs fejlesztette ki, és az Uniswap decentralizált autonóm szervezete, az UniswapDAO irányítja.

Capuozzo elmondta, hogy a felhasználói visszajelzések meghallgatása után a csapat eszközölt némi változtatást az alkalmazáson belül pl. megváltoztatta az alkalmazás tárca címének megjelenési helyét, így a felhasználók számára könnyebbé vált a cím kivágása és beillesztése.

"When Android?" - nagy kereslet volt az appra

Emellett a Uniswap új nyelvek támogatását is hozzáadta az applikációhoz, és mostantól támogatja az angol, spanyol, japán, portugál, francia és kínai nyelveket, és hozzáadott egy olyan beállítást is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kriptójuk értékét a helyi pénznemben tekintsék meg.

Capuozzo hozzátette, hogy a Uniswap Android-alkalmazása volt az egyik legkeresettebb elem, amit a csapattól kértek, így nagy felhasználói bázisra számít.

"A Twitteren és a közösségünkben mindig azt kérdezik: 'Mikor lesz Androidos verzió? Mikor Android?"

Hangsúlyozta, hogy a csapat arra bátorítja a felhasználókat, hogy továbbra is küldjenek fejlesztési javaslatokat.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.99% $65,544.12
Ethereum ETH -3.48% $3,437.38
BNB BNB -1.90% $592.97
Solana SOL -7.72% $135.86
XRP XRP 0.52% $0.4904
Dogecoin DOGE -9.07% $0.122
Cardano ADA -7.78% $0.3785
Litecoin LTC -5.63% $73.37
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!