Dübörög az Apple társalapítójának kriptobiznisze, az Efforce

Szerző: | dec 8, 2020 | Blokklánc hír, Kriptovaluta

Az Apple megalapítása után 5 évtizeddel, Wozniak az Efforce nevű új céggel lépett a blokklánc világába. +1500% emelkedésen van túl a natív kriptovalutája árfolyama.

 

Akkor és most: Appletől az Efforce projektig

Wozniak mérnök és programozó. Leginkább arról híres, hogy 1976-ban Steve Jobs mellett társalapítója volt az évtized legsikeresebb tech cégének, az Applenek. Évekkel ezelőtt létrehozta a világ egyik legszebb és legjobb számítógépet, most évtizedekkel később úgy döntött, hogy forradalmasítja az emberek energiahatékonysági projektekkel való kapcsolatát. Tulajdonképpen, zöldenergia projektekre fókuszál blokklánc technológiára alapozva. 

A projekt mögött álló csapat nemrégiben azt nyilatkozta, hogy az idei év legnagyobb részét lopakodó üzemmódban töltötte, hogy felépítse az architektúrát és kiszolgálja az első tesztprojekteket. Következésképpen a vállalat megnyitotta szolgáltatásait más projektek előtt. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Ezen kívűl létrehoztak egy natív tokent, amelyet Wozniakról neveztek el és a WOZX nevet kapta. A coint már a HBTC tőzsde listázza. Hamarosan más ismert tőzsdék is adoptálni fogják.

 

Az Efforce projekt

Az Efforce blokklánc alapú platformja lehetővé teszi az Energia Szolgáltató Vállalatok (ESCO) számára, hogy növeljék a működési képességeiket azzal, hogy az aktuális projektjeiket a nyilvánosság elé tárják. Regisztráció után az Efforce validálja a projekteket, értékeli a beruházási követelményeket, kiszámítja a költségeket és megtérülést, valamint létrehozza az energiahatékonysági szerződéseket. 

Létrehoztuk az Efforcet az első olyan decentralizált platformot, amely mindenki számára lehetővé teszi, hogy részt vegyen és pénzügyi előnyöket élvezzen globális energiahatékonysági projektekben, és érdemi környezeti változásokat hozzon létre. – nyilatkozta Wozniak

 

A WOZX rakéta

A White Paper szerint, az Efforce energiatakarékossági piac résztvevői megkapják a tokent. A WOZX tulajdonosok részt vehetnek a platform fejlesztésével kapcsolatos döntéshozatali folyamatokban is. 

Efforce, WOZX-USD I Cryptofalka

Forrás: HBTC

A HBTC tőzsdén való december 3-i listázást követően a WOZX kriptovaluta értéke 0,1 dollár volt. Néhány napot követően azonban, az árfolyam kilőtt és 1,6 dollárnál állt meg. Ez nagyjából 1500%-os emelkedés. Annak ellenére, hogy kicsit visszább esett és 1,45 dollár körül konszolidálódott még mindig 1300%-os emelkedésen van túl. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.