Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #242
 logo

Baby Doge Coin (BabyDoge) árfolyam

$0.000000001334 -1.06% (24h)

0.00000000 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $191,796,610
Forgalom (nap): $5,480,670
Elérhető készlet: 205,598,276,689,105,950 BabyDoge
Keringő készlet: 143,788,799,573,309,470 BabyDoge

Élő Baby Doge Coin árfolyam grafikon

Baby Doge Coin vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a Baby Doge Coin (BabyDoge) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) Baby Doge Coin árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a Baby Doge Coin aktuális árfolyama?

A(z) Baby Doge Coin árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) BabyDoge árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a Baby Doge Coin (BabyDoge) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (BabyDoge) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) Baby Doge Coin árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok Baby Doge Coin-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt Baby Doge Coin-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) Baby Doge Coin árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) Baby Doge Coin árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő BabyDoge mennyiség és az egyedi Baby Doge Coin ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi Baby Doge Coin forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető BabyDoge készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) Baby Doge Coin árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető Baby Doge Coin készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) Baby Doge Coin technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) BabyDoge értékét és hosszú távú kilátásait.