Az intézményi befektetők lecsaptak az olcsó kriptovalutákra

Szerző: | szept 28, 2021 | Kriptovaluta

Az intézményi befektetők felvásárolták a leértékelt árakat, a kriptovaluták 95 millió dollár értékű beáramlást tapasztaltak a múlt héten.

 

Az intézményi befektetők a leértékelésre vártak

A kínai FUD miatt bekövetkezett áresést az intézményi befektetők felvásárolták. A CoinShares szeptember 27 -i Digital Asset Fund Flows Weekly jelentése szerint a vásárlás elősegítette, hogy a hatodik egymást követő héten is intézményi befektetés történjen a digitális termékek piacán.

intézményi befektetés I Cryptofalka

Forrás: https://theblockchainland.com/

A 95 millió dollár értékű beáramlás szeptember 20. és szeptember 24. között 126% -os heti beáramlást jelent. A Bitcoin és az Ethereum befektetési termékek 50,2 millió, illetve 28,9 millió dollár értékű beáramlással vezették a listát. Míg a BTC befektetési termékei az elmúlt 17 hétből 13 -ban kiáramlottak, az eszköz iránti pozitív hangulat szeptemberben újra emelkedett, és az az elmúlt három hétben ismét beáramlást regisztráltak. A Bitcoin termékekbe történő befektetések 234% -kal nőttek a hét során.

Az altcoinok iránti intézményi étvágy továbbra is erős, a Solana (SOL), a Cardano (ADA) és a Polkadot (DOT) termékek 3,9 millió, 2,6 millió és 2,4 millió dollár beáramlást tapasztaltak. A több eszközből álló alapok is 6,4 millió dolláros beáramlást értek el az elmúlt héten.

 

A nagy kínai FUD

Szeptember 24 -én a Kínai Népi Bank (PBoC) megerősítette álláspontját, miszerint betiltja kriptovaluta tranzakciókat. Ennek hatására a Bitcoin (BTC) árfolyama 8% -kal csökkent, ami az egész kriptovaluta piacot befolyásolta és szélesebb körű visszahúzódás volt tapasztalható.

BTC FUD I Cryptofalka

Forrás: https://coinquora.com/

A PBOC intézkedései – amelyeket eredetileg szeptember 3 -án tettek közzé, mielőtt a nyugati sajtóorgánumok a múlt héten felkapták a hírt – körvonalazták, hogy a pénzintézeteket és a pénzforgalmi cégeket tiltják a kriptovaluta tranzakciókkal kapcsolatos szolgáltatások nyújtásától.

Míg a kínai szabályozó hatóságok FUD -ja történelmileg hatással volt a kriptovaluta piacokra, katalizátorként is szolgált az áremelkedésekhez vagy a bikafuttatásokhoz a bejelentéseket követő hónapokban.
2017 szeptemberében a kínai kormány megtiltotta a kriptovaluta tőzsdéknek, hogy szolgáltatásokat nyújtsanak az ország felhasználói számára, és a polgároknak is megtiltották, hogy ICO-kban és kereskedésben részt vegyenek. A kettős tilalmat követően a BTC ára történelmi emelkedést ért el a 4000 dolláros tartományból az akkor minden idők legmagasabb, 20 000 dollár körüli árra.
 

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka