Az orosz Sber bank is blokklánc ETF-et indított

Szerző: | dec 31, 2021 | Blokklánc hír, Kriptovaluta

A „Sber – Blockchain Economy” nevű blokklánc ETF az SBBE ticker alatt kereskedhető, és nyomon követi a nagyobb blokklánc ipari cégeket.

 

Oroszországban blokklánc ETF indul a Sper bank révén

A Sber, az orosz kormány által támogatott vállalat és az ország legnagyobb bankja tőzsdén kereskedhető alapot (ETF) indít a nagy kriptovállalatok, például a Coinbase és a Galaxy Digital teljesítményének nyomon követésére. Az Sber Asset Management csütörtökön jelentette be hivatalosan a hírt, és kijelentette, hogy az új ETF különféle blokklánc ipari cégekkel áll kapcsolatban, beleértve a kriptoeszközök bányászatára és kibocsátására szolgáló hardver- és szoftverszolgáltatókat.
 
Orosz kripto I Cryptofalka

Forrás: https://www.pymnts.com/

 
A Sber blokklánc ETF -je a bank befektetési leányvállalata, a SberCIB által kifejlesztett névadó indexet fogja követni. Az SBBE portfóliójában a világ néhány legnagyobb blokklánc vállalata szerepel majd, köztük az Egyesült Államok legnagyobb kripto-tőzsdéje, a Coinbase; Mike Novogratz befektetési társasága, a Galaxy Digital; és a blokklánc szoftvert szolgáltató Digindex.
 
Míg az SBBE pénzneme az amerikai dollár, a befektetők orosz rubelért vásárolhatnak részvényeket a SberInvestor alkalmazásban vagy „bármely más orosz brókeren” keresztül. A közlemény szerint a részvény árfolyama 10 rubelről (0,013 dollárról) indul. A bejelentés szerint a Sber blokklánc ETF lesz az „első ETF Oroszországban, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy pénzt keressenek a blokklánc-piacon a digitális valuták közvetlen fejlesztésével, vásárlásával, tartásával és eladásával kapcsolatos nehézségek nélkül”.
 
 

Mindenki számára elérhető lesz a befektetés

„A kriptoeszközökbe történő közvetlen befektetések magas kockázatokkal járnak, ezért nehéz egyedül kezelni őket. Mint ilyen, nem kripto-befektetéseket ajánlunk, hanem olyan cégek részvényeit, amelyek a blokklánc-technológiák fejlesztésére összpontosítanak” – mondta Jevgenyij Zaicev, a Sber Asset Management vezérigazgatója. Hozzátette, hogy az új ETF „minden személy számára” elérhető lesz.
blokklánc ETF I Cryptofalka

Forrás: https://bitcoinexchangeguide.com/

 
A hír nem sokkal azután jelent meg, hogy a Sber Asset Management vezetője, Vaszilij Illarionov december közepén nyilvánosságra hozta a vállalat blokklánc-alapú ETF terveit. Elmondta, hogy az alapra nem vonatkoznak a Bank of Russia korlátozásai, és lakossági befektetőknek ajánlható fel. Amint arról korábban beszámoltunk, az orosz központi bank megtiltotta a befektetési alapoknak, hogy kriptovalutákat, például Bitcoint (BTC) vásároljanak, és kripto-kitettséget nyújtsanak minősített vagy nem minősített befektetőknek.
 

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka