Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bányászok figyelem‼️ Spekulatív bányászat második rész

Bányászok figyelem‼️ Spekulatív bányászat második rész

A spekulatív bányászat második részében szeretnék bemutatni pár projektet, amik alkalmasak lehetnek erre a célra. Személyes véleményem szerint jó projektek és van bennük potenciál.

Fontos! Mielőtt elkezdesz bármit bányászni, nézz utána te is ezeknek a projektnek és saját belátásod szerint dönts! Ez csak egy bemutató, és a személyes véleményem. Ha lemaradtál volna arról, hogy mi is az a spekulatív bányászat ➡️ IDE KATTINTVA ⬅️ pótolhatod.

 

Spekulatív bányászat: Bittube (TUBE)

 

 

 

 

Több coin kerül bemutatásra a cikksorozat keretén belül, ebből az első az egyik kedvencem a Tube.A projekt ANN-je 2018 januári, ezt itt megtaláljátok. Fair launch feltételeinek megfelelően indult, ICO és Premine nélkül, egyből egy nagyobb tőzsdén is. Projekt azóta is aktív, folyamatosan fejlődik. A BitTube egy komplex ökoszisztéma.

Fő kommunikációs csatornáik:

 

A Tube projekt lappillérei:

 1. BitTube extension- Reklám blokkoló és VPN szolgáltató bővítmény. Elérhető Firefoxon, Chromeon, és Operán is. Google Storeból itt tudod letölteni. Letöltés után, remekül teszi a dolgát, ám a visszaélések elkerülése érdekében, egyes funkciói korlátozottak. Ezek aktiválásához Facebookos bejelentkezés, vagy telefonos aktiváció szükséges. Ha nem szeretnél személyes adatokat megadni, 2500 Tube, walletbe küldésével elérhetővé válik az összes funkció. 
  Ha sikerült az aktiváció, onnantól blokkolja a reklámokat és számolja a neten eltöltött időt,  mely után jutalmat kapunk Tube formájában minden nap. 
 2. BitTube.tv közösségi oldal és videó megosztó elegye, mindkettő fogalmát új alapokra helyezve. Első ránézésre, kicsit furcsa lehet az oldal, üres. Igen itt hiányoznak a reklámok, és tudod mi még a jó? Böngészési adataid, keresési előzményeid sem adják el. A block rewardból részesülnek a videó készítői és nézők is. Block reward 30%-a kerül kiosztásra ilyen formában. A videókészítő minden feltöltött videójának napi nézettsége után kapja a jutalmat. A néző pedig a megtekintett videók összesített ideje után, naponta. A botok ellen egy több hónapig fejlesztett, remekül működő AI rendszer nyújt védelmet.
 3. AirTime module ez hasonlóan működik, mint a BitTube.tv. Saját weboldalad hozzá tudod adni az ökoszisztémához, így az oda látogató vendégek, vásárlók ott töltött ideje után Tube-ban részesülsz. A linkre kattintva, található a pontos leírás, hogy ehhez mit is kell tenned.

 

Egyéb érdekes fejlesztéseik: 

 • BitTube böngésző- Firefox fork, elérhető Windowson és Linuxon. Gyors, könnyed, reklám és tracker mentes, az összes fontos funkció ( pl: AirTimeModule Integrálva van)
 • Woocommerce payment gateway - segítségével elfogadhatsz fizetést Tube formájában.
 • Mobil App - fejlesztés alatt nemsokára érkezik 

Dióhéjban ennyi, ha kedvet kaptál egy kis spekulatív bányászathoz, és megtetszett a projekt akkor a walletjüket itt tudod letölteni. Elérhető Windowson, Maccen és Linuxon is.

 

Mit kell tudni a Tube bányászatáról?

A Tube Monero fork, így alaptermészeténél fogva, privát és decentralizált. Algoritmusa CN-Saber, ami egy heavy varriáns. Főként AMD kártyákkal bányászható hatékonyan. Mivel memória igénye nagy, ezért a 8 gb-os kártyák sokkal jobban teljesítenek rajta. Külön kiemelendő, hogy a Samsung rammal szerelt kártyák nagyjából 20%-al gyorsabbak. Bányászatához a SRBMiner ajánlott, de az XMRStak is jó még ebben ( letöltésért katt rájuk :) )

A legjobb kártyák Tube algóhoz : Vega56/580 8gb, mind két típus közül a Samsung rammal szerelt jobb.

Nethashe nem nagy, ám stabil 300 Kh /s körüli, hálózat 51%-os támadás ellen ellenálló.

Ha hiszünk egy projektben, támogassuk, ahogy tudjuk. Poolok közül én mindenképpen a hivatalosat ajánlom.

Poolok: 

 1. BitTube - Hivatalos, ha ide túrsz, a projektet támogatod :)
 2. Miner Rocks
 3. HashVault.pro
 4. HeroMiners

 

A bányászprogram beállítása

SRBMinert fogunk használni a Tube spekulatív bányászatához, alapbeállításokkal. Ha érdekelnek a további tuning lehetőségek, itt találsz segítséget hozzá. Magát a programot pedig itt tudjátok letölteni. A cikk megjelenésekor az 1.93-as verzió a legfrissebb, későbbiekben ez változhat. Mindig a legfrissebb programot használjátok.

Vágj bele most a kriptovaluta bányászatba! Kriptovaluta bányászgép eladás, optimalizálás, beüzemelés

Kicsomagolás után ne felejtsünk el admin jogot adni az alkalmazásnak.

Spekulatív bányászat cryptofalka

Ha ezzel megvagyunk, a guided-setup battal el is kezdhetjük a beállítást.

 • Name of the coin: BitTube
 • Az algoritmus választásnál Cryptonigh BitTube-ot kell választani, azaz a hatos algót.
 • Következő pontban megkérdezi, hogy két szálat szeretnél-e használni, itt az igen-t válaszd, szóval nyomj egy y-t
 • Következő pontban 90 fokot adtam meg leállítási hőmérsékletnek, ha eléri ezt valamelyik kártya, akkor a gép kikapcsol.
 • Megadhatjuk ezt kártyákra vonatkozóan is, ha egy kártya eléri ezt a hőmérsékletet, a program leállítja a kártyát.
 • Pool címe és portja: mining.bittube.app:19999 (Hivatalos)
 • Jelszó: x
 • Nicehash: n
 • SLS/TLS : n
 • Wallet adress: Tube címünk, bármelyik tárcából, vagy ha tőzsdére szeretnénk bányászni akkor integrált ( Adress + payment id) Trade Ogreról.
 • Rig neve: ebben az esetben rig1
 • Log file engedélyezése: y  (én személy szerint mindig engedélyezem, ha valami nem jól működik innen a legkönnyebb elkezdeni a diagnosztizálást)
 • Compue mode (kiszámítás) engedélyezése, ez természetesen igen : y

Ha mindent jól csináltunk, megjelenik az SRBMiner mappában a start BitTube.bat, a beállitások között pedig a config-BitTube.txt.

A bat-ra klikkelve indulhat a bányászat.

 

Mitől spekulatív a Tube bányászat?

 • Jó csapat
 • Egyedi ötletek, megközelítés
 • Több párhuzamosan futó nagyobb projekt
 • Állandó fejlesztések, weekly development report
 • Aktív közösség
 • Még kicsi marketcap

És, ha ez nem lenne elég, végezetül a grafikonja az elmúlt fél évből:

Láthatjátok, hogy az elmúlt fél évben többször benne volt a 150-200-250% emelkedés is akár. Fontos kiemelni, hogy micro marketcapes altcoinról beszélünk ( közülük az egyik legjobbról) így nagyon potenciállal és ígéretes lehet spekulatív bányászathoz.

Mindenképpen nézz utána a projektnek, mérd fel a rizikót és ez alapján dönts saját legjobb belátásod szerint.

Aliara

 

További ajánlott cikkeink:

 1. BITCOIN, KRIPTOVALUTA SZÓTÁR ÉS KISOKOS
 2. MIÉRT ÉRI MEG BITCOINNAL ÉS KRIPTOVALUTÁKKAL KERESKEDNI?
 3. PONTOS MATEMATIKAI MODELL A BITCOIN ÁR MEGHATÁROZÁSÁHOZ
 4. ÚJABB CSÚCSOKAT DÖNTÖGET A BITCOIN HASH RATE
 5. TETHER OLDOTTA MEG A PORNHUB ÉS A PAYPAL HARCÁT
 6. MIRE IS JÓ A BLOKKLÁNC? – ALKALMAZÁSI MEGOLDÁSOK A GYAKORLATBAN
 7. CRYPTOFALKA KRIPTOVALUTA KERESKEDÉS KISOKOS
 8. AZ ARANYNAK KÖSZÖNHETŐEN ENNYIT ÉRHET MAJD AKÁR EGY BITCOIN

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.73% $50,895.97
Ethereum ETH -1.97% $2,932.08
BNB BNB -1.59% $375.34
Solana SOL -2.92% $101.91
XRP XRP -1.68% $0.5367
Cardano ADA -2.78% $0.5849
Dogecoin DOGE -1.69% $0.08363
Litecoin LTC -0.89% $68.29
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!