Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Emelkedik a Bitcoin bányászatból származó bevétel

Emelkedik a Bitcoin bányászatból származó bevétel

A Bitcoin bányászatból származó bevétel 35 millió dollárral emelkedett, annak ellenére, hogy Kínában bezárták a bányászfarmokat.

 

Naponta növekszik a Bitcoin bányászat bevétele

Az Arcane Research által készített jelentés szerint, a Bitcoin bányászat napi bevétele 10%-kal, 4,3 millió dollárral emelkedett az előző héthez képest. A keletkező tranzakciós díjak 22%-kal, vagyis napi 118 000 dollárral emelkednek. Az YCharts adatai azt mutatják, hogy ez egy hosszabb tendencia, amely Kína visszaszorítására vezethető vissza; a bányászok bevétele június 27 -én 13 millió dollár volt. Tegnap 48 millió dollár volt, ami 35 millió dollár különbség.

Bitcoin bányászat | Cryptofalka Forrás: https://zipmex.com/

"Mivel a protokoll nehézségei a nagy vándorlás hatására korrigáltak, az online maradt bányászok most látják, hogy a BTC -bevételük hash -enként 57% -kal 8,8 BTC/EH -ra nő.” - írta a Glassnode Insights

Június közepén, miután több tartomány megtiltotta a Bitcoin bányászatát, a kínai nemzeti kormány elrendelte az ország bankjainak, hogy szakítsák meg kapcsolataikat a bányászokkal. A kínai Bitcoin bányászok 90% -a más helyeket keresett, hogy tevékenységénél maradjon, és részesüljön a napi Bitcoin bevételben, amely arányos a hálózat számítási teljesítményével.

A bányászok áttelepülése megrendítette a Bitcoin bányászatot ezzel magát a Bitcoin hálózatot. A hashrate, amely azt méri, hogy mekkora számítási teljesítményt nyújtanak a hálózathoz fenntartásához, körülbelül 50%-kal csökkent, ami azt mutatja, hogy a Bitcoin nagyban függött a kínai bányászoktól. Will Clemente, a Blockware Solutions bányásztanácsadó vezető elemzője azt írta, hogy több BTC kezdett folyni Kínán kívüli bányászokhoz.

https://twitter.com/WClementeIII/status/1427639742334652425

Miután április 12-én az árfolyam elérte a mindenkori csúcsot, közel 64 000 dollárt, májusban jelentősen visszaesett. Júniusban és júliusban nagy részt 40 000 dollár körül mozgott. Ennek eredményeként a bányászok nem szívesen váltották dollárra a Bitcoinjukat. Ehelyett raktározták és kivártak. A Bitcoin bányászatból származó Bitcoin mennyisége július eleje óta pozitív, ami azt jelzi, hogy nem adnak el annyit, mint amennyit megtartanak. Ez azt is sugallja, hogy az ár emelkedőben van. A BTC értéke valóban 17 000 dollárral nőtt az elmúlt hónapban, valószínűleg azért, mert a bányász eladások hiánya kevésbé csökkentette az árfolyamot.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Az ár felfelé ível, így a Bitcoin bányászat is egyre nehezebb. A Glassnode adatai szerint, az elmúlt két hónap során a hashrate körülbelül 25% -kal nőtt a mélypontokhoz képest. A Bitcoin bányászati nehézségei - amelyek nagyjából kéthetente módosulnak a hashrate alapján - már kétszer nőttek egymás után. Más szóval, ugyanannyi erőfeszítés most kevesebb blokkjutalmat eredményez. Ez a tendencia a jövőben tovább folytatódhat.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.29% $61,851.29
Ethereum ETH -0.76% $3,038.18
BNB BNB 0.56% $538.39
Solana SOL 2.87% $137.44
XRP XRP 1.85% $0.5004
Dogecoin DOGE -1.36% $0.1512
Cardano ADA 0.37% $0.4537
Litecoin LTC 1.72% $80.32
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!