Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Oroszország szabályozná a kriptobányászatot

Oroszország szabályozná a kriptobányászatot

Jevgenyij Grabcsak orosz energiaügyi miniszterhelyettes a kriptovaluta bányászat mielőbbi egyértelmű szabályozását javasolta.

 

Az oroszok pontosítanák a kriptovaluta bányászat szabályait

A legális kriptovaluta bányászok első országos konferenciáján szombaton Irkutszkban felszólaló Grabchak az ágazatra vonatkozó szabályozási keret mielőbbi bevezetését javasolta:
"A jogi vákuum megnehezíti ennek a területnek a szabályozását és az egyértelmű játékszabályok felállítását. Ezt a jogi vákuumot mielőbb meg kell szüntetni. Ha valahogy ki akarunk jönni ezzel a tevékenységgel, és nincs más lehetőségünk a jelenlegi valóságban jogi szabályozást kell bevezetnünk, kiegészítve a szabályozási kerettel a bányászat fogalmát”.
kriptovaluta bányászat | Cryptofalka Forrás: coinmod.com
 
A miniszterhelyettes azt is javasolta, hogy megfontoltabb lenne, ha a regionális hatóságok – nem a szövetségi társszervek – határoznák meg a bányászat helyszíneit és az esetleges energiakvótákat.
„Talán szinkronba kellene hozni a régiók fejlesztési stratégiáival és más iparágak terveivel.” – tette hozzá.

Oroszország egyre nyitottabb a kriptovilág felé

Grabchak beszéde az oroszországi kriptovaluta bányászatot az állam stratégiai perspektívájába helyezi. Nem hisz abban, hogy a piac egyedül képes szabályozni a bányaüzemeltetők mennyiségét és elosztását. Korábban, március 21-én Aleksandr Novak miniszterelnök-helyettes kijelentette, hogy „ésszerű lenne” legalizálni a bányászatot.
 
 
Ezek a kijelentések folytatják a kriptoipar és kriptovaluta bányászat támogatásának sorozatát az országban. Márciusban a parlament alsó kamaráján belüli munkacsoport a digitális eszközök ágazatának egyértelmű szabályozását szorgalmazta, mint a leghatékonyabb megközelítést a kripto bevezetéssel kapcsolatos kockázatok csökkentésére az országban. A teljes szabályrendszer kidolgozásával az oroszok megszilárdítják a blokklánc és kripto ipart az országban. 
 
 
 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.09% $67,418.52
Ethereum ETH -3.51% $3,703.1
BNB BNB -2.04% $595.84
Solana SOL -4.88% $165.48
XRP XRP -0.39% $0.5234
Dogecoin DOGE -3.20% $0.1604
Cardano ADA -3.50% $0.4618
Litecoin LTC 0.21% $85.96
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!