Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
3 milliárd dollárnyi Bitcoint engedhet a piacra a Mt.Gox

3 milliárd dollárnyi Bitcoint engedhet a piacra a Mt.Gox

Hamarosan 137 000 BTC kerülhet a piacra. Hogyan befolyásolhatja ez a Bitcoin árfolyamát, és okozhat-e ez további árcsökkenést?

 

Hét éve várnak a megkárosított befektetők

137 000 BTC, kb. 2,8 milliárd dollár értékben kerülhet hamarosan a piacra, mivel a 2011-es Mt. Gox feltörése és az azt követő 850 000 BTC vesztesége mai áron körülbelül 17,8 milliárd dollár értéket emésztett fel. 

2021 novemberében az Mt. Gox kiadott egy hivatalos „rehabilitációs tervet”, amelynek célja, hogy visszaadja az elvesztett pénzeszközöket azoknak a befektetőknek, akik körülbelül 7 évvel ezelőtt elvesztették hozzáférésüket a kriptovalutáikhoz. Ezután 2022. július 6-án Mt. Gox és Nobauaki Kobayashi „rehabilitációs megbízott” e-mailt küldött a befektetőknek, amelyben megadta nekik a lehetőséget USD, BTC vagy BCH közötti választásra. A rehabilitáció akár már augusztusban is megtörténhet.

https://twitter.com/milesdeutscher/status/1545765047518896131?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1545765050652053504%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fcryptoslate.com%2Fwill-release-of-3b-bitcoin-from-mt-gox-cause-market-bottom-in-august%2F

Megszólalt az ügyben Miles Deutscher is. Mint kriptoelemző és a Crypto Banter házigazdája Deutscher rámutatott, sok befektető aggódik amiatt, hogy a 137 000 BTC kiadása pusztító csökkenést okozhat a Bitcoin árfolyamában a megnövekedett eladási nyomás miatt.

Nexo kriptovaluta váltó

 

Van, aki ettől várja a flippening-et

Egyesek még azt is feltételezik, hogy a Bitcoin árának csökkenése a „Flippening” megvalósulásához vezethet. A Flippening egy hipotetikus esemény, ahol az Ethereum megelőzi a Bitcoint a piaci kapitalizációban, Ez az elemző szerint akkor megtörténhet, ha a Bitcoin 10 000 dollár alá ereszkedik, miközben az Ethereum 30%-kal emelkedik jelenlegi árfolyamához képest.

Ezek a feltételezések azonban alaptalanok lehetnek. Sok befektető már eladta követeléseit bizonyos kriptoalapoknak. Az olyan csoportok, mint a Fortress Investment Group LLC, 600 és 1300 dollár közötti készpénzes korai kifizetést ajánlottak fel a károsultaknak. Michael Hourigant, a Fortress ügyvezető igazgatóját idézték:

3 milliárd dollárnyi Bitcoint engedhet a piacra a Mt.Gox Forrás:www.theverge.com

 „Ahelyett, hogy még 1-1,5 évet várniuk kellene a károsultaknak, mi likviditási lehetőséget kínálunk azoknak, akik most szeretnének készpénzhez vagy BTC-hez jutni.”

Próbáld ki az ingyenes publikus kereskedő csoportunkat és legyen a tiéd az értékes nyeremények egyike!

 

Összefoglalva

Azok, akik még nem adták el a követelést, nem biztos, hogy hajlandók ezen az áron eladni Bitcoinjukat. Valószínű, hogy a Bitcoin kifizetésre jogosultak közül sokan küldik ki érméiket egy hidegtárcába, mintsem, hogy eladják a kriptovalutájukat. Ezt a teóriát hivatott megerősíteni az a tény, hogy a Bitcoin több mint 60%-ot esett vissza a csúcsához képest.

Lehetséges, hogy a felszabadított pénzek egy része olyan altokba kerülhet, mint az Ethereum. 2014 előtt alig vagy egyáltalán nem volt alternatívája a Bitcoinnak, míg 2022-ben több tízezer kriptoprojektbe érkeztek be a befektetések. Érdekes lesz látni, hogy merre áramlik majd a tőke. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.48% $66,549.17
Ethereum ETH 7.14% $3,259.29
BNB BNB 4.44% $583.42
Solana SOL 7.73% $154.29
XRP XRP 5.38% $0.5165
Dogecoin DOGE 5.54% $0.165
Cardano ADA 4.59% $0.491
Litecoin LTC 2.84% $81.89
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!