Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Bitcoin bika piaca még eltarthat egy darabig

A Bitcoin bika piaca még eltarthat egy darabig

Annak ellenére, hogy a Bitcoin árfolyama konszolidálódik, a legfontosabb on-chain adatok alapján, a bika piac még korai szakaszban lehet.

Az elmúlt hónapok meredek emelkedése után, a Bitcoin (BTC) árfolyama a napokban korrekción megy keresztül. Az elmúlt napokban csaknem 5-8% között mozog az árfolyamcsökkenés, amivel le is nullázta a március 3-i emelkedést. Az ezzel kapcsolatos fontos gondolatokról itt írtunk.

 

A Bitcoin bull run még kezdeti stádiumban lehet

William Clemente kriptovaluta-elemző szerint, a Glassnode adataira támaszkodva, a Bitcoin bull run még mindig korai, nagyjából a középső szakaszában lehet. A reserve risk (tartalék kockázat) indikátorra támaszkodva hozta meg ezt a feltételezést. Ez az indikátor a hodlerek bizalmának felmérésén alapul a coin árához képest egy adott időpontban. 

BTC reserve risk indikátor I Cryptofalka Forrás: Glassnode

Ennél fogva, a reserve risk indikátor még viszonylag alacsony a korábbi csúcsokhoz képest. Jelenleg a Bitcoin tartalékkockázata a 2013-as, 2014-es és 2017 elejei szinteknek felének felel meg. Vagyis ahhoz képest, hogy a BTC árfolyama az elmúlt napokban csökkent, összességében még mindig jól teljesít és az indikátor szerint lehet benne még potenciál.

A legtöbb Tech cég értékpapírjainak árfolyama szintén esett a napokban, például a Tesláé. Következésképpen a legtöbb kockázati eszköz árfolyama párhuzamosan esett, ami a globális makropiac egyelőre ideiglenes megtorpanását mutatja. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

A csökkenés egybeesett a kripto beutalások emelkedésével

Ki Young, a CryptoQuant elemző cég igazgatója figyelmeztetett a tőzsdei beutalások emelkedésére, amikor a BTC árfolyama 50.000 dollár alá esett. Amikor a bálnák a tőzsdére utalják a BTC-t, az általában egy eladási szándékot jelez. Ugyanis a nagybefektetők gyakran tartják kriptovaluta befektetéseiket tőzsdén kívüli saját tárcákban. Azt eladni viszont jórészt csak a tőzsdén tudják. 

https://twitter.com/ki_young_ju/status/1367409683879784449

Az összes tőzsdére beáramló BTC alacsony szinten van jelenleg. A beáramlás csúcsa 52 ezer dolláros árfolyamon volt.

Az esetlegesen Bitcoin tőzsdén értékesítő bálnák és a komor kiskereskedői kedv hozzájárult a Bitcoin árfolyamának időszakos csökkenéséhez. Azonban a trend hosszabb távon bullishnak (növekvőnek) tekinthető. A Bitcoin készletek a tőzsdén továbbra is csökkést mutatnak.

Lex Moskovski, a Moskovski Capital vezérigazgatója megjegyezte, hogy az erős kezű, hosszú távban gondolkodó kereskedők erősítik a Bitcoin pozícióját. Mindaddig míg az erős kezű befektetők és a bálnák halmozzák a BTC-t addig bizonyára még kitart az emelkedő árfolyam. Ezen túlmenően a BTC piaci struktúrája is erős, mivel a 46 ezer dolláros vissza-teszt új technikai támogatást hozott létre. 

https://twitter.com/mskvsk/status/1367425887176654857

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.33% $64,671.39
Ethereum ETH 1.29% $3,145.29
BNB BNB 1.43% $569.92
Solana SOL 3.26% $150.3
XRP XRP 3.48% $0.5279
Dogecoin DOGE 3.62% $0.1619
Cardano ADA 6.45% $0.5045
Litecoin LTC 4.31% $85.17
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!