Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A német Union Investment Bitcoin kitettséget keres

A német Union Investment Bitcoin kitettséget keres

A német alapok és vagyonkezelők kibővítik látókörüket a kriptovaluta befektetések terén, keresik a Bitcoin kitettség lehetőségeit.

 

Németországban a befektetési alapok keresik a Bitcoin kitettséget

A Union Investment, egy 500 milliárd dolláros vagyonkezelő azt tervezi, hogy az intézményi ügyfelei számára célzott kísérleti program keretében bitcoint (BTC) ad hozzá több befektetési alaphoz, meggyőző bizonyítékokkal szolgálva arra vonatkozóan, hogy a kriptográfia egyre nagyobb hangsúlyt kap Európa legnagyobb gazdaságában. 

Bitcoin kitettség Németország I Cryptofalka Forrás: https://deep-resonance.org/

A frankfurti székhelyű intézmény hétfőn közölte a Bloomberggel, hogy fontolóra veszi a BTC hozzáadását néhány olyan befektetési alaphoz, amely csak magánbefektetők számára lesz elérhető. Minden alap esetében a Bitcoin kitettsége az összes eszköz legfeljebb 2% -ára korlátozódik egyelőre. Daniel Bathe, a portfólió menedzsere elmondta, hogy az új befektetési stratégia valószínűleg a negyedik negyedévben kezdődik.

Az Union Investment a DZ Bank Group befektetési ága, amely több mint 800 szövetkezeti bankkal rendelkező intézmény. Június 30 -án a Union Investment 507 milliárd dollárnyi vagyonnal rendelkezett, így Németország egyik legnagyobb vagyonkezelője.

 

Kriptobarát Németország

Németország gyorsan a kriptovaluta befektetések kedvelt célpontja lett, különösen az intézményi szereplők körében. Augusztus 2 -án életbe lépett egy új törvény, amely lehetővé teszi az intézményi alapok számára, hogy kriptovalutát tartsanak, és ezzel alapot teremtett a digitális eszközök szélesebb körű elterjedéséhez, még a német nyugdíjalapok körében is. Eközben a német értékpapír-közvetítő, az S Broker nemrégiben bejelentette a kripto-központú termékkínálatot.

Németország kriptovaluta befektetés I Cryptofalka Forrás: https://coingape.com/

A Finder pénzügyi összehasonlító weboldal friss felmérése szerint, kiskereskedelmi szinten a németek nem tartoznak a kriptovaluta befektetők élvonalába. Egy 42 ezer fővel reprezentált felmérés szerint a németek mindössze 11% -ának volt kriptovaluta kitettsége. Bár ez magasabb, mint az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, de jóval elmarad a feltörekvő piacok és más európai országok mögött.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.82% $61,687.23
Ethereum ETH -1.13% $3,034.56
BNB BNB 0.28% $537.05
Solana SOL 2.56% $136.68
XRP XRP 1.53% $0.501
Dogecoin DOGE -1.97% $0.1509
Cardano ADA 0.32% $0.4538
Litecoin LTC 1.49% $80.16
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!