Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Bitcoin 2023-ban a legjobban teljesítő eszköz

A Bitcoin 2023-ban a legjobban teljesítő eszköz

A Bitcoin teljesítménye annak ellenére figyelemre méltó, hogy a kriptopénzt többnyire konszolidációs szakaszban kereskedik.

A Bitcoin a legjobban teljesítő eszközosztály 2023-ban

Egy olyan évben, amelyet a gazdasági bizonytalanság, a tartósan magas infláció és az emelkedő kamatlábakkal kapcsolatos aggodalmak jellemeztek, a Bitcoin (BTC) sztárszereplőnek bizonyult, és felülmúlta a többi hagyományos eszközosztály teljesítményét. Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka A NYDIG október 6-án közzétett adatai szerint a Bitcoin 2023-ban 63,3%-os nyereséggel a legjobban teljesítő eszközosztály lett, és ezzel 40 kiválasztott eszközosztály között az élen végzett. Ezen eszközök között a második legjobban teljesítő eszköz az amerikai nagy tőkeértékű növekedési alapok 28,2%-os nyereséggel. Eközben a Bitcoin megelőzött más figyelemre méltó eszközöket, köztük az amerikai részvénypiacot (12,2%), az árucikkeket (6%), a készpénzt (3,8%) és az aranyat (1,1%).

A stabilitás egy sor negatív esemény ellenére is fennmaradt

A Bitcoin idei teljesítményének egyik legszembetűnőbb aspektusa az volt, hogy a jelentős külső nyomás ellenére képes volt viszonylag szűk kereskedési sávot fenntartani. A digitális valuta a 25 000 és 31 000 dollár közötti sávban mozgott, ellenállva a kitörési kísérleteknek bármelyik irányba. Figyelemre méltó, hogy az évről évre tartó nyereség kitartott, bár a Bitcoin a harmadik negyedévben lassulást tapasztalt, ahol az eszköz 11,1%-kal esett vissza.

bitcoin 2023 I Cryptofalka

A jelentés szerint ez a stabilitás egy sor esemény ellenére is fennmaradt, beleértve a bírósági döntéseket, a makrogazdasági változásokat, az adósságplafonról szóló vitákat és az Egyesült Államokban a Bitcoin tőzsdén kereskedett alap (ETF) jóváhagyására irányuló folyamatos erőfeszítéseket.

A Bitcoinban megvan a rally lehetősége

A jelentés szerzői azonban kijelentik, hogy a Bitcoinban még mindig megvan a potenciális rally lehetősége, amelyet több tényező vezérel.

"Mindazonáltal fontos elismerni, hogy a bitcoint nagyrészt egyedi, sajátos tényezők mozgatják. Előre tekintve optimisták vagyunk, hogy a jelentős iparági fejlemények, mint például egy spot ETF lehetséges bevezetése és a közelgő felezés, a jövőben nagyobb szerepet fognak játszani a bitcoin értékének alakulásában" - áll a jelentésben.

Addig is a piac szorosan figyeli a potenciális árszinteket, amelyek egy bikapiac kezdetét jelezhetik. Az ETF-hírek mellett az elemzők olyan rövid távú katalizátorokat vizsgálnak, amelyek rövid bikafutást indíthatnak el, mint például a munkahelyi jelentés felfelé való eltérése.

Ezzel összefüggésben a Munkaügyi Statisztikai Hivatal 336 000 új munkahelyet jelentett szeptemberben, ami felülmúlta a közgazdászok mindössze 170 000-es előrejelzését. A munkanélküliségi ráta változatlanul 3,8% maradt, dacolva a 3,7%-ra való csökkenésre vonatkozó várakozásokkal. Bár ez a fejlemény kezdetben kisebb esést okozott a Bitcoin árfolyamában, az eszköz azóta enyhe nyereséget ért el.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.31% $64,605.83
Ethereum ETH -4.43% $3,406.42
BNB BNB -4.59% $578.72
Solana SOL -8.62% $132.56
XRP XRP -6.69% $0.4806
Dogecoin DOGE -10.00% $0.119
Cardano ADA -10.05% $0.3697
Litecoin LTC -7.88% $71.4
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!