Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Lelepleződtek a Grayscale Bitcoin tárca címei

Lelepleződtek a Grayscale Bitcoin tárca címei

Az Arkham blokklánc-elemző cég azt állítja, hogy a Grayscale a világ második legnagyobb Bitcoin entitása.

 

Az Arkham azonosította a Grayscale BTC címeit

Az Arkham Intelligence blokkláncelemző platform azt állítja, hogy azonosította a Grayscale Bitcoin Trust címeit. A Trust több mint 1750 címből áll, amelyeken összesen több mint 16 milliárd dollár értékű Bitcoin van.

Az Arkham azt állítja, hogy a Grayscale jelenleg "a 2. legnagyobb BTC entitás globálisan".

Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka

A Grayscale Bitcoin Trust több mint 16 milliárd dollárnyi BTC-t birtokol. Kibocsátója, a Grayscale jelenleg az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel (SEC) küzd, mivel megpróbálja GBTC termékét tőzsdén kereskedett alappá átalakítani.

 

A Grayscale eddig biztonsági aggályokra hivatkozott

A Bitcoin közösség tagjai már régóta találgatják, hogy a Grayscale hol tartja hatalmas BTC készletét. A vállalat eddig "biztonsági aggályokra" hivatkozva nem volt hajlandó kiadni a tárcák címeit. Néhány felhasználó kritizálta is ezért a Grayscale-t, amiért nem adja ki a címeket, azzal vádolva, hogy kevesebb Bitcoint tart valójában, mint amennyit állít.

grayscale bitcoin I Cryptofalka

A "Grayscale Bitcoin Trust" keresése jelenleg az Arkhamban a következő öt címet adja ki:

  1. 16vd2YfcGK9mw3GZXzL5o23m7gdBGXKHNz
  2. 1GRGfd3TtBA2vMjoHH3hVpE6CRx5nZ1YJp
  3. 15gioFeKnUjerTQ9LYNreW3Bt9kn9xrTU4
  4. 1DtdMtJL2zggkoFPDbEbM2Ja1EYH8LeH9B
  5. 1CU9gusmCCfCjsmGatxbzvXLqoisgnaV9n

Az első három cím összesen nagyjából 51 millió dollár értékű bitcoint tartalmaz a platform szerint. Az utolsó kettő üres, de tranzakciókat mutat más Grayscale Bitcoin Trust címekről.

"Besúgó platformnak" bélyegezték az Arkhamot

Az Arkham nem ad teljes címlistát a Grayscale entitáshoz, de minden egyes Grayscale címet egyértelműen megjelöl az egyes tárcák tranzakciótörténetének részeként. A felfedett mennyiségek hasonlóak a Grayscale weboldalán feltüntetett összeghez, ami azt jelenti, hogy elegendő Bitcoin áll rendelkezésre a kifizetések teljesítéséhez.

grayscale bitcoin I Cryptofalka

Az Arkhamot gyakran érte kritika a blokklánc-felhasználók privát adatainak felfedése miatt, mivel egyes felhasználók "besúgó-nyereséges" platformnak bélyegezték. A platform vezérigazgatója azonban azzal érvelt, hogy a vállalat csak a nagy intézmények és a kisebb szereplők közötti játéktér kiegyenlítésére törekszik, akik egyébként nem rendelkeznének információkkal.

   

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.84% $64,675.74
Ethereum ETH 2.28% $3,146.98
BNB BNB 2.16% $569.62
Solana SOL 3.80% $149.58
XRP XRP 4.02% $0.5273
Dogecoin DOGE 4.04% $0.1618
Cardano ADA 6.61% $0.5037
Litecoin LTC 4.30% $84.9
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!