Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitcoint halmoztak az intézményi befektetők 2021-ben

Bitcoint halmoztak az intézményi befektetők 2021-ben

Sosem látott Bitcoin felhalmozást mutattak a magánvállalatok 2021-ben. Ha emelkedett, ha esett, a nagybefektetők növelték a Bitcoin készleteiket.
 

2021 volt a nagy Bitcoin felhalmozás éve

Egy január 2-i tweetben Willy Woo, on-chain elemző megállapította, hogy „jelentős BTC -vel rendelkező állami vállalatok piaci részesedést szereztek a spot ETF-ekből, hogy hozzáférjenek a BTC kitettséghez a nyilvános részvénypiacokon”.

Bitcoin | Cryptofalka Forrás: https://www.cnbc.com/
 
A befektetési folyamat a MicroStrategy 2021. február 3-án és 4-én megtartott „Bitcoin for Corporation” konferenciája óta szembetűnőbb volt. Az online szeminárium célja az volt, hogy elmagyarázza a jogi szempontokat azoknak a cégeknek, amelyek a BTC -t üzleti tevékenységeikbe és tartalékaikba kívánják integrálni. Michael Saylor MicroStrategy vezető üzleti intelligenciával foglalkozó cége arról ismert, hogy közel 6 milliárd dollár értékű BTC kriptovagyonnal rendelkezik.
 
Csütörtökön Saylor cége további 1914 BTC-t vásárolt 94 millió dollár értékben. A cég több mint 2,1 milliárd dollár nyereségre tett szert a 2020 augusztusi vásárlása óta. Woo hivatkozott egy diagramra, amely a tőzsdén kereskedett alapokban (ETF) és a részvénypiacokon nyilvánosan elérhető részvénytársaságok pénztáraiban lévő BTC-részesedéseket ábrázolja, közösségi forrásból származó vállalati kincstári adatok alapján.
 
Bitcoin befektetés ETF-ben | Cryptofalka Forrás: https://charts.woobull.com/
 
Az adatok azt mutatják, hogy 2021 végére a Grayscale digitális valutaeszköz-kezelő társaság szerezte meg a legnagyobb piaci részesedést, 645 199 BTC-vel. Ez a szélesebb piac 71%-át foglalta el, mivel az összes spot ETF-ben és vállalatban összesen 903 988 BTC volt.
 
A MicroStrategy a legnagyobb vállalati befektető, a https://bitcointreasuries.net/ adatai szerint 124 391 BTC-vel rendelkezik, amelynek értéke körülbelül 5,8 milliárd dollár. A második helyezett Tesla körülbelül 43 200 BTC-vel rendelkezik jelenlegi áron, nagyjából 2 milliárd dollár értékben.
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.91% $66,783.66
Ethereum ETH 2.00% $3,630.34
BNB BNB 0.64% $611.15
Solana SOL 4.26% $151.41
XRP XRP -0.06% $0.4893
Dogecoin DOGE 0.75% $0.1375
Cardano ADA 0.81% $0.417
Litecoin LTC -0.04% $79.07
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!