Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bloomberg: a 10 000$-os Bitcoin sem lenne katasztrófa

Bloomberg: a 10 000$-os Bitcoin sem lenne katasztrófa

Mike McGlone, a Bloomberg elemzője rámutat, hogy a Bitcoin árfolyama és a részvényárfolyamok közötti kapcsolat most a legerősebb.  

Az Amazont is lekörözi a BTC teljesítménye

Augusztus 29-én a Bloomberg elemzője, Mike McGlone az X-en (korábban Twitter) közzétett bejegyzésében kifejtette, hogy a sebezhetőségre hajlamos eszközök, mint például a Bitcoin, árcsökkenést tapasztalhatnak, amint a tömegek megjelennek:
"A nagy teljesítményű, széles körben felkapott eszközök tanulságai azt mutatják, hogy az árvisszaesés lehet a nagyobb kockázat, amint a tömegek beszállnak a fedélzetre".

Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka

"A 2011-es 1 dolláros első kereskedési árfolyam óta eltelt 12 év alatt 26 000-szeresére emelkedett a Bitcoin, összehasonlítva az Amazon 130%-ot teljesítő árfolyamával hasonló eredményt látunk, de ehhez körülbelül 25 év kellett" - állapította meg.
Megemlíti továbbá, hogy még ha a Bitcoin több mint 50%-kal esne is, akkor is felülmúlná az Amazon teljesítményét. "A 10 000 dollár felé való visszatérés még mindig fenntartaná a Bitcoin példátlan teljesítményét" - jegyzi meg McGlone.

Egyre több a Bitcoin árát körülvevő spekuláció

A Bloomberg elemzője a Bitcoin mozgását az Amazon részvényeinek mozgásához hasonlítja, megjegyezve, hogy mindkét eszköz a 2020 végi szintek alá esett:
"A Bitcoin augusztus 28-án 26 000 dollár körüli szintje kissé a 2020 végi szint alatt van, hasonlóan az Amazon.com-hoz.
bloomberg bitcoin I Cryptofalka Az utóbbi időben több elemző is erősen spekulált a Bitcoin árfolyamával kapcsolatban. Két, a kriptoszférában népszerű elemző, Doctor Profit és Inmortal 23 500 dollárig történő áresést jósolnak. Doctor Profit ezt annak tulajdonítja, hogy a szeptember a Bitcoin legrosszabb hónapja, míg az Inmortal optimista módon azt jósolja, hogy ez lesz a BTC utolsó mélypontja. Eközben a StormGain tőzsde kriptoszakértője, Dmitry Noskov egy interjúban azt jósolta, hogy a Bitcoin ára év végére meghaladhatja a 30 000 dollárt.

 

Hasonlóságok a Bitcoin és az 1930-as évek tőzsdei összeomlása között

McGlone ismert arról, hogy a Bitcoin egyedi trendjeit más tőzsdei árucikkekkel szemben elemzi. Augusztus 24-én arra is rámutatott, hogy a Bitcoin viselkedése az 1930-as évek tőzsdei mozgásait tükrözi. Ez az időszak inkább a "great depression" néven ismert. Mindemellett a JPMorgan arról számolt be, hogy a kriptoeszközök közelmúltbeli eladási hullámai "nagyrészt már mögöttünk vannak". A kutatás pozitív tényként utal a Bitcoin határidős piacán tapasztalható aktivitás növekedésére.  

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.69% $69,516.15
Ethereum ETH -2.75% $3,684.72
BNB BNB -0.28% $614.82
Solana SOL -0.21% $179.18
XRP XRP -2.83% $0.5298
Dogecoin DOGE -3.80% $0.1638
Cardano ADA -4.63% $0.4787
Litecoin LTC -2.38% $86.01
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!