Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Egy friss jelentés szerint egyre több a kriptomilliomos

Egy friss jelentés szerint egyre több a kriptomilliomos

A Henley & Partners befektetési tanácsadó cég által kiadott jelentés szerint több mint 40 000 kriptomilliomos van a világon.

 

Sokakat a Bitcoin tett gazdaggá

A Henley & Partners szeptember 5-én közzétett "Crypto Wealth Report"-ja szerint világszerte nagyjából 88 200 milliomos rendelkezik kriptopénzekkel, ebből 40 500-an tartanak Bitcoin-t.

Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka A jelentés szerint a 182 olyan személy közül, akik 100 millió dollárnál nagyobb értékű kriptovalutával rendelkeznek, 78 Bitcoin tulajdonos. Ezen kívül 22 kriptokereskedő közül hatan, akik több mint 1 milliárd dollárt tudhatnak magukénak, "a Bitcoin kereskedésből szerezték vagyonukat".  

Többen aggódnak a biztonság miatt

A Fortunly jelentése szerint 2023 júliusában nagyjából 56,1 millió milliomos volt a Földön, ami azt sugallja, hogy kevesebb mint 0,2%-uknak volt jelentős kripto részesedése.

A Henley & Partners vezérigazgatója, Juerg Steffen elmondta, hogy a cégnél az elmúlt hat hónapban megugrott a kriptovalutákkal kapcsolatos megkeresések száma a milliomosok részéről, ami része azoknak az erőfeszítéseknek, hogy "megvédjék magukat a kriptovaluták kereskedelmére vagy használatára vonatkozó esetleges jövőbeli tilalmakkal szemben az országukban", valamint "enyhítsék a digitális eszközöket forrásnál megadóztató agresszív adópolitikák kockázatát".

jelentés | Cryptofalka finbold.com

"Egyre több joghatóság vezetése érti meg a [kripto-alapú] vagyon törvényes jellegét, és olyan mechanizmusokat hoz létre, amelyekkel biztonságosan tárolható, olyan gyengéd infrastruktúrával, amely ugyanúgy kezeli, mint szinte bármely más tárgyi vagy immateriális eszközosztályt" - mondta Ali Khan kiberbiztonsági szakértő. "De még mindig számos olyan joghatóság van, amelyik egyelőre nem harapott rá."

 

Kik a legismertebb kriptomilliomosok?

A jelentés nem említette kifejezetten a kriptomilliomosok és -milliárdosok nevét. A térben jól ismertek közé tartozik a Digital Currency Group alapítója és vezérigazgatója, Barry Silbert, a Gemini társalapítói, Cameron és Tyler Winklevoss, a Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao, a Coinbase vezérigazgatója, Brian Armstrong, a Ripple társalapítója, Chris Larsen és a MicroStrategy ügyvezető elnöke, Michael Saylor. A 2022-es kriptopiaci összeomlás közepette nagyjából 80 000-rel csökkent a több mint 1 millió dollárnak megfelelő összeggel rendelkező kriptotárca-címek száma. A Forbes 2022 decemberében arról számolt be, hogy a tőzsdék csődjei és a medvepiac következtében az iparág számos jelentős szereplője több mint 116 milliárd dollárt veszített.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.84% $58,145.54
Ethereum ETH 2.14% $3,139.19
BNB BNB 2.93% $536.88
Solana SOL 2.90% $139.31
XRP XRP 10.83% $0.5136
Dogecoin DOGE 3.01% $0.1094
Cardano ADA 6.21% $0.4248
Litecoin LTC 2.14% $70.37
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!