Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Profitálj oldalazó piacon is: Binance Range Bound

Profitálj oldalazó piacon is: Binance Range Bound

A Binance a világ legnagyobb kriptopénz tőzsdéje több mint 128 millió regisztrált felhasználóval. A tőzsde a sikerei ellenére sem áll le az új funkciók bevezetésével, korábban írtunk már a Simple Earn és az Auto Invest funkciókról, most pedig a Range Bound szolgáltatást vesszük górcső alá. Ha még nem lenne Binance számlád vagy nem csináltál meg minden hitelesítést, akkor itt kezd a folyamatot: Binance regisztráció és hitelesítés. Referral kódunkkal 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! >> LKD5PAZW <<

Már oldalazó árfolyamon is profitálhatsz a Binancen

A Range Bound egy nemrégiben bevezetett Earn termék a Binance-en, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jutalmat kapjanak, ha a kiválasztott digitális eszköz bizonyos ártartományban marad a megjelölt időszak alatt. Az új funkció tehát kifejezetten azon kriptokereskedők számára készült, akik az oldalazó kriptopiacon szeretnének profitokat zsebre rakni. A Binance Range Bound, amely a felhasználókat egy bizonyos eszköz ármozgásának egy bizonyos időszak alatti helyes előrejelzéséért jutalmazza, azt kívánja megjósolni, hogy a kiválasztott digitális eszköz referenciaára a teljes előfizetési időszak alatt az előre meghatározott ársávon belül marad-e.

Cryptofalka mentorálás banner I Cryptofalka

Minden befektetés, amely nyereséggel jár hordoz kockázatokat is. A Range Bound esetében a feltett eszközök zárolva vannak, és nem lehet őket törölni vagy visszaváltani az elszámolási nap előtt. Bizonyos feliratkozások esetében továbbá előfordulhat, hogy az eredeti befizetett összegnél kevesebbet kapunk vissza, amikor a kiválasztott digitális eszköz referenciaára az előre meghatározott ársávon kívülre kerül.

Hogyan működik a Range Bound?

A funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a rendelkezésre álló számos lehetőség közül kiválasszák az igényeiknek leginkább megfelelő ártartományt és elszámolási dátumot. A felhasználók eldönthetik, hogy az előfizetési összegük mekkora részét teszik fel (azaz az előfizetési összeg kockázatát), ha a referenciaár az előfizetési időszak alatt valaha is eléri vagy meghaladja a kiválasztott ártartomány felső/alsó tartományát. Minél magasabb az feltett coinok kockázati összege, annál magasabb a potenciális APR. Ha a referenciaár az ártartományon belül marad, a felhasználó nem veszíti el a zárolt összeget, és jogosult a megfelelő APR-re. Viszont ha a referenciaár érinti vagy meghaladja a kiválasztott ártartomány felső/alsó tartományát, akkor a felhasználó elveszíti a kockázati összegét anélkül, hogy jutalmat kapna. Ne feledjük, hogy az előfizetési időszak végéig semmilyen körülmények között nem tudjuk feloldani a feltett összeget!  

 Nincs még Binance fiókod? Regisztrálj a lenti Cryptofalka partnerlinken keresztül és máris 20%-ot megspórolsz a kereskedési költségekből! binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

Binance Range Bound lépésről-lépésre

1. Látogass el a Binance hivatalos weboldalára, és jelentkezz be a Binance-fiókodba. Kattints az "Earn" gombra, és válaszd ki a "Binance Earn" lehetőséget.   2. Válasszuk ki a Range-Bound opciót.   3. Válasszuk ki a számunkra megfelelő digitális eszközt (BTC, ETH, BNB, ATOM).   4. Válasszuk ki a preferált ársávot, potenciális APR-t és elszámolási dátumot. A folytatáshoz kattintsunk a "Subscribe" gombra.   5. Végezzük el a 6 kérdésből álló kvízt, hogy megbizonyosodjunk róla, mik a funkció feltételei. (A kérdéssor rendkívül egyszerű, és bármennyiszer lehet próbálkozni)   6. Adjuk meg az előfizetési összeget és válasszuk ki a lehetséges APR százalékot, amelyet az előfizetési időszak végén szeretnénk kapni. Minél magasabb az APR, annál magasabb a kockáztatott összeg is!   7. Olvassuk el és fogadjuk el a szolgáltatás feltételeit, majd pipáljuk be a megerősítő négyzetet. A feliratkozás befejezéséhez kattintsunk a jobb alsó sarokban található "Confirm" gombra.

 Nincs még Binance fiókod? Regisztrálj a lenti Cryptofalka partnerlinken keresztül és máris 20%-ot megspórolsz a kereskedési költségekből! binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

Mi történik, ha az ár a kiválasztott ártartományon belül marad?

Ha a kiválasztott eszköz referenciaára a teljes előfizetési időszak alatt az ársávon belül marad, a felhasználó az előfizetés során az Elszámolási Napon megjelenített Potenciális APR alapján jutalomban részesül.

Mi történik, ha a referenciaár megegyezik a felső/alsó ársávval vagy meghaladja azt?

Ha a kiválasztott eszköz referenciaára az előfizetési időszak során bármikor eléri vagy meghaladja a kiválasztott ársáv felső/alsó határát, a felhasználó az eredetileg befizetett összegnél kisebb összeget kap vissza. Ez a potenciális veszteség az a százalékolt kockázati összeg, amelyet a felhasználó az előfizetéskor kiválasztott.

Mit jelent a "Beginner" címke bizonyos árkategóriákon?

Ha egy bizonyos árkategória "kezdő" felirattal van ellátva, akkor az egyszerűen azt jelenti, hogy a felhasználó választhat egy olyan APR opciót, ami 0%-os "kockáztatott összeggel jár". Ahogyan azonban a "Within Price Range" mezőnél látjuk, minimális összegű előfizetésnél a kockázat mellett a profit is 0 lesz, ezért itt érdemes nagyobb befektetésekben gondolkozni.

Kinek ajánljuk a Range Bound funkciót?

A Binance Range Bound tökéletes megoldás lehet olyan kriptokereskedők számára, akik tisztában vannak kockázattűrő képességükkel és jól ismerik a technikai elemzést. Emellett nagyfokú rugalmasságot is kínál, mivel személyes preferenciáink alapján dönthetünk a feltételekről. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez a termék nem kockázatmentes. Tekintettel a kriptopiacok általános volatilitására, egy erős, tartományhoz kötött stratégia felépítése nem biztos, hogy olyan egyszerű. Ha nem vigyázunk, előfordulhat, hogy végül kevesebb coint kapunk vissza, mint amennyit az előfizetés során befizettünk. Fontos, hogy feliratkozás előtt olvassuk el az összes feltételt, és fontoljuk meg, hogyan minimalizálhatjuk a kockázatokat!  

 Nincs még Binance fiókod? Regisztrálj a lenti Cryptofalka partnerlinken keresztül és máris 20%-ot megspórolsz a kereskedési költségekből! binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.70% $51,018.88
Ethereum ETH -2.33% $2,938.91
BNB BNB -1.24% $376.24
Solana SOL -3.19% $102.14
XRP XRP -1.71% $0.537
Cardano ADA -2.92% $0.5845
Dogecoin DOGE -1.75% $0.08367
Litecoin LTC -0.96% $68.3
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!