Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Jack Dorsey Twitter CEO decentralizált Bitcoin váltót indít

Jack Dorsey Twitter CEO decentralizált Bitcoin váltót indít

Jack Dorsey, a Square új üzletága keretén belül egy új, decentralizált váltó elindítását tervezi, főként Bitcoin (BTC) számára.

 

TBD, az új decentralizált Bitcoin váltó

Az először júliusban bejelentetett Square TBD, decentralizált pénzügyi szolgáltatást fejleszt, amelynek elsődleges célja a Bitcoin használata. Pénteki tweetjében Dorsey kijelentette, hogy a TBD a Bitcoin decentralizált váltójának kiépítésére összpontosít.

Jack Dorsey Bitcoin | Cryptofalka Forrás: https://coingape.com/

A projekt vezetője, Mike Brock szerint a TBD, a Square egyik új üzletágának célja egy non-custodial wallet (decentralizált kriptotárca) fejleszetése, amely bárhol a világon bárkinek elérhető. Nem kapcsolódik semmilyen központi rendszerhez, a Square-hez sem. A TBD szeretné, ha a decentralizált váltó „bitcoin-natív, felülről lefelé”, teljesen nyílt forráskódú és cégtől teljesen független lenne.

„Hisszük, hogy a Bitcoin lesz az internet natív pénzneme. Bár számos projekt segíti az internet decentralizáltabbá tételét, fókuszunkban kizárólag a mindenki számára megbízható globális monetáris rendszer áll. De mindezekhez szükség van néhány olyan egységre, amelyekről azt gondoljuk, hogy hiányoznak.” -nyilatkozta a projekt vezetője

Hozzátette azt is, hogy jelenleg a Bitcoin megszerzéséhez az egyéneknek fiat valutát kell váltaniuk egy olyan központi szolgáltatásban, mint a Coinbase vagy a CashApp. Ez azonban bonyolult folyamatokból áll. Kijelentette, hogy ezen bonyolult folyamatok leegyszerűsítésén dolgoznak.

Cash App | Cryptofalka Forrás: https://www.theverge.com/

„A bonyolultság problémáját fogjuk megoldani: egyszerűvé kell tenni a non-custodial wallet használatát a világon bárhol és bármikor. Ebbe a decentralizált kriptovaluta pénztárcába pedig Bitcoin on-ramp-ot lehet építeni. Gondolhat erre úgy, mint a fiat decentralizált cseréjére.” -nyilatkozta Dorsey

Tehát a rendszeren keresztül egy decentralizált pénztárcában lehetne Bitcoint váltani bármilyen tőzsde vagy 3. fél közreműködésével.

 

A TBD nyílt forráskódú platform lesz

A TBD nyílt forráskódú protokollként lenne kifejlesztve, és minden kriptovaluta pénztárca használhatja a platformot. Brock hozzátette, hogy mivel a vállalat ezt az irányt választja, továbbra is számos hiányosság áll fenn a skálázhatóság és a költségek tekintetében, valamint a digitális eszközök közötti szükséges csereinfrastruktúra létrehozásának képessége tekintetében.

 

Dorsey a Bitcoin lelkes támogatója

A Twitter és a Square vezérigazgatója, Jack Dorsey lelkes támogatója a Bitcoinnak, kijelentette, hogy a Bitcoin a Twitter ökoszisztémájának és a közösségi médiaplatform jövőjének óriási részévé vált, miután a világ legnagyobb kriptovalutáját a közösségi médiaplatform egyik legfontosabb trendjének nevezte.

Square Inc. | Cryptofalka Forrás: https://news.bitcoin.com/

Dorsey azt is megerősítette, hogy a Square tovább folytatja a hardverpénztárca tervezését. A hardverpénztárca, akárcsak a TBD, publikusként lenne kifejlesztve, és „befogadó termékként működne, amely egy harmadik félen kívüli megoldást hoz a globális piacra”.

 

Új Bitcoin DeFi platform kifejlesztése

Jack Dorsey azon terveit is megosztotta követőivel, hogy elindítanak egy olyan fejlesztői platformot, amely népszerűsíti a megbízható és decentralizált pénzügyi szolgáltatásokat, amelyek kifejezetten a Bitcoint szolgálják ki, a TBD-vel kapcsolatos terveit kiemelve kiemelve. A TBD-t alkalmazásokhoz csatlolható, mint például a CashApp, a Tidal és a Seller. Dorsey határozottan hisz a Bitcoinban, és gyakran kijelenti, hogy úgy véli, ez lesz az internet natív pénzneme. A TBD új DeFi platformjával Dorsey továbbra is töretlen hitet mutat a Bitcoin iránt.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.39% $64,904.5
Ethereum ETH 2.88% $3,152.31
BNB BNB 2.72% $570.86
Solana SOL 4.93% $150.55
XRP XRP 4.87% $0.5289
Dogecoin DOGE 4.15% $0.1626
Cardano ADA 7.41% $0.5048
Litecoin LTC 4.93% $85.04
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!