Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Jön a Visa által támogatott olcsó és egyszerű Bitcoin utalás

Jön a Visa által támogatott olcsó és egyszerű Bitcoin utalás

Elindul a Strike Global fizetési alkalmazás, amely mögött egy, a Visa által támogatott startup áll. A cél az olcsó és egyszerű Bitcoin utalás kifejlesztése.

 

Olcsó és egyszerű Bitcoin utalás érkezhet a jövőben

A Visa Fintech Fast Track programján keresztül támogatott Zap vállalat bejelentette, hogy, Global Strike néven új villám fizetési rendszert indít a Lightning Network hálózaton. 

A Strike Global szabványos fiat utalási rendszer és a Strike Global Lightning utalási rendszer között van némi különbség. - mondta, Jack Mallers vezérigazgató.

Mallers a pénzátutalásokra gondolt, amely még mindig nagyrészt drága, és közvetítők segítségével történik. A Strike Global nincs túl távol a hagyományos fizetési rendszerektől, csak épp a Lightning hálózatot használja. Ez azt jelentheti, hogy a fizetések azonnaliak lehetnek és a hagyományos fizetések költségének töredékébe kerülhet. Ezzel olcsó és egyszerű lehet a Bitcoin utalás. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Bitcoin utalás Strike segítségével

A rendszer kétféle transzferrel dolgozik, a lehetőséget a földrajzi tartózkodási hely határozza meg. A fejlett bankrendszerrel rendelkező országok esetében a Strike lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy úgy küldjenek fizetéseket, hogy nem használják a BTC hálózatot. A rendszer automatikusan levonja a pénzt a felhasználó bankszámlájáról, átváltja BTC-re, majd visszaváltja a címzett fiat pénznemére és banki rendszerére. 

Mivel a nemzeti tőzsdék általában integrálódnak a helyi bankrendszerbe, Bitcoin vagy más kriptovaluták használata sokkal olcsóbb konverziós rátákat tesznek lehetővé, a határokon átnyúló bankokhoz képest. 

A másik fizetési lehetőség a banki rendszerrel nem rendelkező országok esetében lesz érvényes. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzüket akár Bitcoinban vagy Tetherben tartsák. A Strike leegyszerűsíti a háttérbeli cserefolyamatokat, hogy az élmény hasonló legyen a többi fintech alkalmazáshoz. Ezután a kriptovaluta helyi készpénzre vagy fiat valutára váltható ad-hoc megoldások révén, mint a Bitcoin ATM-ek, LocalBitcoins és mások.

 

Bittrex partnerség

A Strike a Bittrex kirptovaluta tőzsdével együttműködve bonyolítja a cseréket. A cégnél 2021 első negyedévében a magán és állami bétatesztek befejezésére, valamint, a Visa kártyák kibocsátására számítanak. A második negyedévre tervezik az Európai Unióban és az Egyesült Királyságban a kártyák bevezetését. 

 

Összegzés

Az látszik a Visa törekvéséből, hogy ők sem akarnak kimaradni korunk legnagyobb pénzügyi forradalmából. Még lehet pont időben kapcsoltak, hogy támogassák a kriptovalutákat. Egyre nagyobb az intézményi befektető kedv. Sok ország még most fejleszti a CBDC-ket. A piacot kezdi körbevenni a mainstream gondolkodás, néhány táraság pedig már kiadta kriptovaluta kártyáikat is. Ezek közül néhány még cashback visszatérítést is kínál felhasználóinak. Jó úton halad a kriptoipar a teljes elfogadás felé. Bár a Bitcoint nem feltétlen használják fizetésre, szükség lehet a gyors és olcsó Bitcoin utalásra.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.59% $63,445.92
Ethereum ETH -1.74% $3,113.46
BNB BNB -2.66% $553.46
Solana SOL -8.34% $139.15
XRP XRP -1.96% $0.4964
Dogecoin DOGE -1.28% $0.1623
Cardano ADA -2.51% $0.4597
Litecoin LTC -2.46% $78.32
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!