Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Jövedelmezőbb a Bitcoin megtakarítás mint az S&P 500

Jövedelmezőbb a Bitcoin megtakarítás mint az S&P 500

Az elmúlt 5 évben a Bitcoin megtakarítás 75%-kal bizonyult jövedelmezőbb megtakarítási formának, mint az S&P 500.

 

Bitcoin megtakarítás a legjobb választás lehet hosszú távon

Annak ellenére, hogy 18 havi legalacsonyabb értékére esett, a bitcoin (BTC) még mindig legalább 73%-kal jövedelmezőbb, mint az olyan nagy befektetési termékek, mint az S&P 500, az arany, a Dow Jones vagy a PIMCO ETF.

[embed]https://twitter.com/saifedean/status/1536528183494856704[/embed]

A The Bitcoin Standard szerzője, Saifedean Ammous számolta ki, hogy ha 5 évvel ezelőtt 100 dollárt valaki bitcoin megtakarításba fektetett volna, akkor ma 29 212 dollárt érne a megtakarítása. A bitcoinhoz legközelebbi, legjövedelmezőbb opció az S&P 500 lenne – ami ma 7743 dollárt érne, ami 73%-kal alacsonyabb, mint a bitcoin megtakarítás.

 

Hosszútávú befektetés

Azt Ammous is elismeri, hogy a bitcoin rövid távon nem biztos, hogy nyereséges, ezért a hagyományos befektetők hajlamosak negatív hangulattal hozzáállni, ugyanis hajlamosak csak pár hónapos időszakokban gondolkodni. Ha egy befektető túl tud tekinteni a napi volatilitás által kínált rövid távú nyereségen, akkor láthatja a bitcoin hosszú távú stabilitását és jövedelmezőségét.
„Aki azt gondolja, hogy a bitcoin kudarcot vallott az infláció legyőzésének módjaként, be kell mutatnia, hogyan verte portfólióallokációja a bitcoint az elmúlt öt évben, és ami még fontosabb, hogyan szándékozik legyőzni a következő öt évben.” -mondta Saifedean Ammous.

Nexo kriptovaluta váltó

 

Az egyetlen lehetőség a bitcoin

Ammous az infláció elleni fedezetként használható lehetséges befektetési lehetőségek értékelésével zárta gondolatait, majd azt mondta: "A választás a bitcoin vagy a szegénység."
 
El Salvador I Cryptofalka
 
 
Alacsony kockázatú befektetési magatartás, az évek óta folyamatosan készpénzmegtakarítás, a növekvő inflációval szemben értékvesztést eredményez. A rövid távú haszonra törekvő rövid pozíciók nyitása azonnal magas hozamokat eredményezhet, de hosszú távon nem állandó. Ezért nem tud megfelelő fedezetet nyújtani az infláció ellen. Az olyan árucikkek, mint az arany, szintén nem biztosítanak elegendő nyereséget az évek során az infláció elleni küzdelemhez, amint az a fenti egyszerű számításból látható.
 

 

A Bitcoin a jövőben kiteljesedik

A Blockware nemrégiben közzétett jelentése a technológiák elterjedésének arányát tanulmányozta, és arra a következtetésre jutott, hogy a bitcoin még nem lépett a teljes elfogadás útjára. A jelentésből kiderül, hogy a bitcoin 2030-ra exponenciális növekedési periódusba lép. A bitcoin standard technológiává válik, miközben kínálata a felére csökken.
 
Ennek eredményeként a bitcoin esetében jelentős árcsúcs várható. A Bloomberg vezető árupiaci stratégája, Mike McGlone is egyetért a fenti következtetéssel. A piac és az elfogadási arány elemzése végett arra számít, hogy a bitcoin bevezetése a közeljövőben drasztikusan növekedni fog, és 2025-re az árfolyam akár 100 000 dollárra is emelkedhet.
 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.12% $51,628.44
Ethereum ETH 2.56% $3,030.82
BNB BNB 0.32% $382.06
Solana SOL 0.47% $102.66
XRP XRP -0.15% $0.545
Cardano ADA 0.31% $0.5895
Dogecoin DOGE 1.12% $0.08611
Litecoin LTC 0.35% $69.98
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!