Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A bitcoin új negatív rekordot állított fel

A bitcoin új negatív rekordot állított fel

A bitcoin árfolyama hetedik egymást követő héten csökkent, ez a veszteség példátlan, az előző hathetes negatív rekord 2014-ben történt.

 

Hetedik hete csökken a bitcoin árfolyama

Az előző hathetes rekord 2014-ben született, amikor a bitcoin az augusztus 25-i 507 dollárról október 6-ára 323 dollárra esett a BitStamp adatai szerint. Ebben az évben az elsődleges kriptovaluta ugyanilyen drámai visszahúzódáson esett át, a március 28-i durván 46 900 dollárról a hétfői zárásig, amely körülbelül 31 300 dollár volt, 33%-os a veszteség.
 
BTC árcsökkenés | Cryptofalka Forrás: foxbusiness.com
 
A csökkenő fordulat előtt a BTC január óta először emelkedett 45 000 dollár fölé. A piaci hangulat erősödött a kereskedők és az elemzők körében egyaránt, miközben a terra 10 milliárd dolláros BTC tartalék felépítésére irányuló tervei iránti lelkesedés tovább erősítette a közösséget.
 
Ez a hónap azonban rosszra fordult. Ahogy a bitcoin árfolyama 2020 vége óta nem látott mélypontra süllyedt, a terra ökoszisztémája összeomlott, mivel a TerraUSD (UST) stabilcoin elvesztette a dollárhoz való kötését, a LUNA token ára pedig nullára esett. Eközben a Luna Foundation Guard (LFG) több mint 80 000 bitcoinjának 99%-át a piacra dobta, ezzel megpróbálva megmenteni UST-t.
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

Egyelőre bizonytalan a piac helyzete

Márciusban a Bitcoin Fear and Greed Index – amely a közösségnek és piaci attitűdjének mérőszáma – november óta először fordult át mohóra (plusz 55 pont). Ma az index „szélsőséges félelmet” mutat mindössze 14 ponton, szemben a novemberi kolosszális 84 ponttal. Az elemzők vegyes álláspontot képviselnek azzal kapcsolatban, hogy a bitcoin elérte-e a mélypontot.
 
Piac | Cryptofalka Forrás: forbes.com
 
Will Clemente, a Blockware vezető elemzője szerint az eszköz valószínűleg elérte a „többgenerációs” mélypontot számos mutató alapján, beleértve a gyorsan közeledő „realizált árat”. (A realizált ár az összes eddig vásárolt BTC átlagos költsége, utoljára 2020 márciusában közelített erre a pontra az árfolyam.)
 
A Huobi Kutatóintézet kutatói negatív álláspontot képviselnek. 
„A piac mélypontja még várat magára, és a befektetőknek vissza kell tartaniuk a vásárlást” – áll a HRI múlt heti jelentésében.
Barry Jiang a Huobi kutatója azt jósolta, hogy az ár valahol 20 000 és 25 000 dollár közé esik, mielőtt helyreállna.

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.12% $70,215.53
Ethereum ETH 0.66% $3,738.84
BNB BNB 0.68% $622.91
Solana SOL -1.26% $180.43
XRP XRP -1.39% $0.5349
Dogecoin DOGE 2.26% $0.168
Cardano ADA -3.08% $0.4873
Litecoin LTC -2.31% $86.73
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!