Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Rothschild befektető dinasztia tovább halmozza a Bitcoint

A Rothschild befektető dinasztia tovább halmozza a Bitcoint

A Rothschild Investment Corp a folyamatban lévő kriptopiaci visszahúzódás ellenére a Grayscalen keresztül 300%-kal növelte a Bitcoin készletét. 

A Rothschild Investment Corp milliárd dolláros befektetési vállalkozás április óta megduplázta a Bitcoin (BTC) kitettségét. Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (SEC) szombaton benyújtott beadványában Rothschild megerősítette, hogy jelenleg 141 405 Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) részvénye van.

 

A Rothschild GBTC részesedése közel 150 000 

A Rothchild Investment Corp csendes befektetőnek számít. Ritkán hallani őket nyilatkozni a befektetéseikről a médiában. A SEC-hez benyújtott beadványból azonban most kiderült, hogy jelentős Grayscale Ethereum Trust és Grayscale Bitcoin Trust kitettségük van. A bejelentésből kiderül, hogy az utóbbi 3 hónapban a Bitcoin kitettségük jelentősen megnőtt. Míg áprilisban 38 346 GBTC részvényük volt, most közel 150 000. Bitcoinban mérve, amikor minden egyes GBTC részvény értéke 0,000939767 BTC, Rothschild ekvivalens Bitcoin kitettsége 132,8 BTC (3,94 millió USD). Az adatok azt sugallják, hogy a csökkenő árak, a 30 000 dollár körüli ár sem nem zavarja meg a vezetőket.

A Rothschild család nagy múltú, Frankfurtból származó zsidó család. Tagjaik elsősorban bankárként váltak ismertté, a 19. században az övék volt Európa legnagyobb bankhálózata, és egykor a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb családja voltak, nagy ráhatással bírtak az európai belpolitikára. A második világháború alatt vagyonuk nagyobbik részét elvesztették, és így a nagy politikai befolyásukat is. Habár gazdagságuk és hatalmuk már nem a régi, jelenleg is vagyonosak.

Bitcoin vásárlás I Cryptofalka Forrás: https://en.cryptonomist.ch/

 

Hosszú távban gondolkoznak az intézményi befektetők

Ahogy a Grayscale vezérigazgatója, Michael Sonnenshein a héten megjegyezte, az intézményi szereplőket kevésbé érdekli a rövidtávú ármozgás. A nagybefektetők sokkal inkább hosszú időtartamú stratégiára koncentrálnak, amikor kriptovalutáról van szó. 

"Az eszközosztályba tartozó befektetők valóban nem rövid távú ármozgásokra koncentrálnak. Ők olyan befektetők, akik közép- és hosszú távon nézik az allokációikat, és így a volatilitás senkit sem zavar." - mondta Sonnenshein CNBC-nek 

Hétfőn az Ark Invest jelentette be, hogy 310 000 GBTC saját részvényt vásárolt, így együttes részesedése 8,81 millióra, azaz portfoliójának 0,5% -ára emelkedett. A csúcsponton a GBTC március végén az ARK portfóliójának 0,9% -át tette ki. 

 

Ha FUD akkor vásárlás?

A Bitcoinhoz kötődő negatív hírek ellenére az látszik, hogy a bálnák, mint a Rothschild család feltöltik a Bitcoin készletüket. A kiskereskedők negatív hangulatban látják a piacot és eladnak, addig a bálnák kihasználják az olcsó eszközöket és vásárolnak. A gyenge kezektől az erős kezekhez vándorol az olcsó Bitcoin. Az erős kezek pedig években gondolkodnak. 

A Grayscale is látja, hogy a bálnák körében nagy a vásárlóerő. A vállalat a héten 16 000 Bitcoinnak megfelelő új GBTC részvény előtt nyitott utat. Talán a hetekben megjelenő negatív Bitcoin hírek lefelé mozgatták az árat, hosszútávon nagy valószínűséggel újra zöldre vált a Bitcoin piaca és új csúcsokat fog döntögetni. 

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.46% $67,334.61
Ethereum ETH -3.70% $3,688.11
BNB BNB -2.66% $596.03
Solana SOL -6.12% $165.34
XRP XRP -0.57% $0.5233
Dogecoin DOGE -4.62% $0.1587
Cardano ADA -3.64% $0.4616
Litecoin LTC -0.59% $85.38
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!