Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Stakelés a Bitcoin ökoszisztémában, itt a BRC30

Stakelés a Bitcoin ökoszisztémában, itt a BRC30

Egyértelműen a Bitcoin hálózatára épülő BRC20 "altcoinok" a 2023-as év sztárjai, most pedig már itt a BRC30 is, ami stakelésre is lehetőséget ad.

 

A BRC-20 szabvány: A Bitcoin új fejezete

A BRC-20 egy kísérleti token szabvány, amelyet a Bitcoin blokkláncára építettek és, ami potenciálisan újraírhatja a Bitcoin funkcionalitását. Ez az innovatív szabvány lehetővé tette a Bitcoin blokkláncán a nem helyettesíthető tokenek (NFT-k) létrehozását, ami eddig elsősorban csak az Ethereum ERC-20-as szabványához kapcsolódott. A BRC-20 megjelenése jelentős változást jelent a Bitcoin számára, amelyet hagyományosan a tranzakciókra vagy értékmegőrzőként használtak csak eddig. Ez az új tokenszabvány lehetővé teheti a Bitcoin számára, hogy alkalmazásoknak és tokeneknek adjon otthont, ezáltal szélesítve funkcionalitását a digitális valuták fejlődő világában.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A BRC-30 javaslat értelmezése

A Bitcoin közösség számára izgalmas fordulatot hozott a legújabb BRC-30 javaslat bevezetése. A BRC-20 szabvány kibővített változata ugyanis olyan funkciókat tartalmaz, amely lehetővé teszi a BRC-20 tokenek és a Bitcoin tulajdonosok számára, hogy lekössék digitális eszközeiket, és cserébe BRC-30 tokeneket kapjanak. Mivel a BRC-30 protokoll nyílt forráskódú, ez megnyitja az utat a fejlesztők előtt, hogy akár továbbfejlesszék és bővítsék azt a későbbiekben.

BRC30 I Cryptofalka

A BRC-30 bevezetése valószínűleg túlmutat majd a sima farmolási opciókon is és számos egyéb lehetőséget fog adni mind a BRC20 token holderek, mind a kriptovaluta projektek számára egyaránt. A jövőkép világos: egy olyan jövő, ahol a BRC-20 és a Bitcoin tulajdonosok többet tehetnek a tokenjeikkel, és jutalmakat farmolhatnak az ökoszisztéma iránti elkötelezettségükért.

 

Itt a Bitcoin farmolás és a BRC30 pool-ok

A BRC-30 segítségével a projektek saját BRC-30 staking poolokat hozhatnak létre és saját tokeneket bocsáthatnak ki. A felhasználók pedig Bitcoin-t vagy BRC-20 tokeneket stakelhetnek és ezzel  BRC-30 tokeneket farmolhatnak. A projektek a megszokottakhoz hasonlóan definiálhatják a staking poolok paramétereit, ahova a felhasználók BRC20 coinokat és Bitcoint tudnak elhelyezni, lekötni vagy meglévő lekötéseket feloldani. Ezzel jelentősen bővülhet a jövőben a Bitcoin és a BRC20 coinok funkcionalitása.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

BRC30 összegző

A BRC-30 javaslat innovatív lépést jelent a Bitcoin ökoszisztéma színesítése felé. Lehetővé teszi a BTC és BRC20 token-tulajdonosok számára, hogy digitális eszközeiket tovább kamatoztassák és a Bitcoin-hálózaton belül stakelési mechanizmust biztosít. Bár ez még csak a kezdet, a BRC-30 javaslatban rejlő lehetőségek hatalmasak és érdekes lesz látni, hogyan alakítja a Bitcoin blokklánc és a digitális eszközök jövőjét. Nyílt forráskódú jellegével a BRC-30 javaslat további innovációkat és lehetőségeket fog elősegíteni mind a fejlesztők, mind a token-tulajdonosok számára, tovább erősítve a Bitcoin-hálózat jelentőségét és erejét.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

 

 

 

 

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.01% $65,708.36
Ethereum ETH -3.59% $3,455.15
BNB BNB -1.39% $597.08
Solana SOL -7.23% $137.49
XRP XRP 0.88% $0.4938
Dogecoin DOGE -9.56% $0.1223
Cardano ADA -7.89% $0.3802
Litecoin LTC -5.77% $73.57
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!