Bitcoint halmoztak az intézményi befektetők 2021-ben

Szerző: | jan 4, 2022 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

Sosem látott Bitcoin felhalmozást mutattak a magánvállalatok 2021-ben. Ha emelkedett, ha esett, a nagybefektetők növelték a Bitcoin készleteiket.
 

2021 volt a nagy Bitcoin felhalmozás éve

Egy január 2-i tweetben Willy Woo, on-chain elemző megállapította, hogy „jelentős BTC -vel rendelkező állami vállalatok piaci részesedést szereztek a spot ETF-ekből, hogy hozzáférjenek a BTC kitettséghez a nyilvános részvénypiacokon”.

Bitcoin | Cryptofalka

Forrás: https://www.cnbc.com/

 
A befektetési folyamat a MicroStrategy 2021. február 3-án és 4-én megtartott „Bitcoin for Corporation” konferenciája óta szembetűnőbb volt. Az online szeminárium célja az volt, hogy elmagyarázza a jogi szempontokat azoknak a cégeknek, amelyek a BTC -t üzleti tevékenységeikbe és tartalékaikba kívánják integrálni. Michael Saylor MicroStrategy vezető üzleti intelligenciával foglalkozó cége arról ismert, hogy közel 6 milliárd dollár értékű BTC kriptovagyonnal rendelkezik.
 
Csütörtökön Saylor cége további 1914 BTC-t vásárolt 94 millió dollár értékben. A cég több mint 2,1 milliárd dollár nyereségre tett szert a 2020 augusztusi vásárlása óta. Woo hivatkozott egy diagramra, amely a tőzsdén kereskedett alapokban (ETF) és a részvénypiacokon nyilvánosan elérhető részvénytársaságok pénztáraiban lévő BTC-részesedéseket ábrázolja, közösségi forrásból származó vállalati kincstári adatok alapján.
 
Bitcoin befektetés ETF-ben | Cryptofalka

Forrás: https://charts.woobull.com/

 
Az adatok azt mutatják, hogy 2021 végére a Grayscale digitális valutaeszköz-kezelő társaság szerezte meg a legnagyobb piaci részesedést, 645 199 BTC-vel. Ez a szélesebb piac 71%-át foglalta el, mivel az összes spot ETF-ben és vállalatban összesen 903 988 BTC volt.
 
A MicroStrategy a legnagyobb vállalati befektető, a https://bitcointreasuries.net/ adatai szerint 124 391 BTC-vel rendelkezik, amelynek értéke körülbelül 5,8 milliárd dollár. A második helyezett Tesla körülbelül 43 200 BTC-vel rendelkezik jelenlegi áron, nagyjából 2 milliárd dollár értékben.
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka