A Bitwise elindította az első NFT index alapot

Szerző: | dec 22, 2021 | Kriptovaluta, nft

A Bitwise Blue-Chip NFT Index által a befektetők a legértékesebb nem helyettesíthető tokenekbe és művészeti gyűjteményekbe fektethetnek közvetetten.

 

NFT index alapot indított a Bitwise

A Bitwise Asset Management december 16-án elindította új indexalapját, hogy befektetőknek hozzáférést biztosítson a nem helyettesíthető tokenekhez, művészeti gyűjteményekhez és más, a tömegek számára értékes digitális eszközökhöz. A bejelentés szerint a Bitwise Blue-Chip NFT Index Alap célja, hogy lehetővé tegye az akkreditált befektetők számára, hogy jelentős, nem helyettesíthető tokenekbe és művészeti gyűjteményekbe fektessenek be.
 

Az NFT ipar 2021-ben robbanásszerűen megnőtt. A kiskereskedők világszerte több millió dollár értékben vásároltak például CryptoPunkokat, utat mutatva az intézményi és akkreditált befektetőknek. 2021 harmadik negyedévében az NFT kereskedési volumene először haladta meg a 10 milliárd dollárt.
 
A kriptocég kijelentette, hogy a Bitwise Blue-Chip NFT Index Alap már elérhető a minősített befektetők számára zártkörű kibocsátású jegyzésekben. A minimális befektetés mértéke 25 000 dollár. Matt Hougan, a Bitwise informatikai igazgatója az új fejlesztésről kijelentette:
„A művészetben ritkák a határok. A teljesen új művészi médiumok még ritkábbak” Az NFT-k a műalkotások és gyűjtemények birtoklásának első digitálisan natív médiumává váltak, amely óriási jelentés-, érték- és felhasználási lehetőséget rejt magában az egyre digitalizálódó világunkban”.
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 
Az NFT index alapban háromhavonta újraegyensúlyozó árak alapján a tíz legértékesebb NFT gyűjtemény szerepel, köztük a CryptoPunks, a Bored Ape Yacht Club, a Meebits, az Autoglyphs, a Fidenza, a VeeFriends és még mások. Az index az NFT-ket piaci kapitalizációjuk alapján választja ki és súlyozza az úgynevezett „minimumárak” alapján. A Bitwise elmagyarázta, hogy az „Adjusted Floor Price” célja, hogy tükrözze azt az árat, amelyen a befektető megvásárolhatja vagy eladhatja a legalacsonyabb árú NFT-t bármely adott kollekcióban.
 

 

Folyamatosan fejlődik a Bitwise

A Bitwise 2021-ben számos új kriptoterméket dobott piacra, hogy kielégítse a gyorsan változó digitális eszközipar folyamatosan növekvő keresletét. A Blue-Chip NFT Index Fund mellett a cég nyolc másik kriptoalapot hozott létre ebben az évben. Négy indexalapú volt, mint például a Bitwise DeFi Index Fund és a Bitwise „ex Bitcoin” indexalap.
 
Októberben a cég elindította a Bitwise Polygon (MATIC) alapot, amely a 2. rétegű skálázási hálózathoz való hozzáférést biztosít. A cég több mint 1,6 milliárd dollárnyi vagyont kezel.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka