Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Mire képesek az altok csökkenő BTC mellett? - Altcoin körkép

Mire képesek az altok csökkenő BTC mellett? - Altcoin körkép

 

Annak ellenére, hogy zakózik ma a Bitcoin, vannak nevek a piacon, melyek szépen tartják magukat. Teszünk egy rövid kitekintést, hogy megvizsgáljuk, melyek lehetnek azok az altok, amik túlteljesíthetik társaikat és emelkedéseket produkálhatnak a közeljövőben a piacon. 

 

Mostoha BTC körülmények

Megjelent ma az eladó erő a Bitcoin piacán. Nem alakul jól eddig a napi zárás, szép piros gyertyánk lehet a nap végére. Egy-egy nagyobb BTC megmozdulás boríthatja a piacot. Az esetek többségében, akár pozitív, akár negatív irányba jelenik meg egy nagyobb volatilitású Bitcoin mozgás, az nagy valószínűséggel negatívan hat a többi kriptovaluta árfolyamának alakulására. A körülmények a piacon, a lefelé ívelő BTC árral, tehát mostohák jelenleg az altok növekedéséhez. Mégis feltérképezhetjük valamennyire a terepet. Következtethetünk ugyanis az egyes altok erősségére abból, hogy mennyire képesek tartani az árukat kedvezőtlen piaci körülmények, tehát BTC csökkenés mellett. 

BTC páros grafikonok közt vizsgálódom. Olyan grafikonokat fogok tehát kiszűrni, amik megőrizték pozitív formálódásukat, a közelmúltban történt Bitcoin esés mellett. Így kifejezve erejüket.
Lista: TRX, NANO, LINK, MATIC 

Matic és Link az élen az altok közt

Hasonlóan formálódnak a grafikonok. Mind a négy esetben csökkenő árcsatornákban zajlik vagy zajlott az ármozgás. Ezeket láthatjátok kék vonalak között. Előrébb tartanak azok a coinok, melyeknek már sikerült kitörni az árcsatorna ellenállása alól. Link és a Matic tehát a másik kettő előtt jár, ugyanis felmutattak már mindketten egy akkora vásárlóerőt a közelmúltban, ami az előbb említett kitöréshez kellett. 

Pirossal láthatjátok az 50-s exponenciális mozgóátlagokat (EMA) a grafikonokon. Vízválasztóként használom. Szeretek az 50 EMA felett long pozíciót felvenni, alatta nemigen. Észrevehetitek, hogy az előbb említett két név, Matic és Link is fölötte jár, míg a TRX és a Nano egyelőre alatta mozog. Ez nem jelenti, hogy az utóbbiak nem törhetnek ki az 50 EMA és az árcsatorna jelentette ellenállás alól, de újabb bizonyíték arra, hogy jelenleg a Matic és a Link formálódása előrébb tart, így biztonságosabb esetükben pozíciók után kutatni.

 

Ábrák jelölései:

cryptofalka bitcoin elemzés

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -5.04% $67,421.89
Ethereum ETH -8.18% $3,252.6
BNB BNB -6.27% $586.3
Solana SOL -12.50% $153.23
XRP XRP -10.70% $0.5454
Dogecoin DOGE -13.03% $0.1726
Cardano ADA -13.60% $0.5083
Litecoin LTC -12.94% $85.73
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!